Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Platinum Canary

Platinum Canary
Bulevar Chajofe 3, Loc 8A
386 50 Los Cristianos Tenerife
Spain
629042619
https://www.platinumcanary.eu/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 12
Ondernemingsnummer / KVK: 666957288
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2014

Medewerkers

Aneta Kacerova

CEO

Evelien Steenhoudt

Sales agent International market

Thomas Mock

Real estate agent

Over Platinum Canary

Bij Platinum Canary zijn we gedreven om onze klant de beste en persoonlijke service te bieden, of het nu alleen voor u en uw gezin is, een investering of een vakantieverblijf. Wij zullen u helpen door uw behoeften te begrijpen en u door het hele proces te helpen, vanaf uw ontvangst op Tenerife, u helpen met het verkrijgen van de benodigde documentatie, u helpen met het bankproces en alle benodigdheden om uw droomhuis in het zonnige Tenerife te kunnen kopen. We bieden ook de vastgoedbeheerservice aan onze klanten, vakantieverhuur, documentatie en juridische diensten, renovatiewaar we u voorstellen bieden en ideeën voor het geval u iets wilt veranderen of personaliseren in uw nieuwe huis. We begrijpen dat in het buitenland wonen en soms de taal niet spreken of alle juridische en fiscale informatie kennen een barrière kan zijn om in het buitenland te kopen, daarom willen we deze barrière voor u wegnemen door al onze diensten aan te bieden. We willen ervoor zorgen dat uw aankoop niet alleen goed is, maar ook briljant.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Platinum Canary

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden