Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs De IJssel Eilanden

Overijssel, Nederland

€ 299.500

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Blok 1 De ScheepswerfDe Scheepswerf is de naam van het eerste blok. Dit blok beschikt over 5 appartementen op de begane grond en 5 maisonnettes op de eerste en tweede verdieping. Kiest u voor een appartement op de begane grond, dan heeft u als extra een ruim terras dat door de balustrade erboven veel beschutting biedt tegen zon en regen. Kiest u voor een maisonnette, dan krijgt u de beschikking over een ruim balkon waardoor het uitzicht over het water nog indrukwekkender is.Waarom een appartement of maisonnette in blok 1 kopen?De algemene sterkhouders van dit blok zijn:Ze hebben allemaal zicht op de haven en liggen naast een waterrijk natuurgebied;Solide constructie met een aansprekend design;Hoogwaardige bouwmaterialen;Aansprekende inrichting;Aanlegsteiger  direct voor het blok waarbij een ligplaats voor uw boot tot de mogelijkheden behoort;Elk appartement voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen;Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof.Appartement type 2 (264A)Dit appartement van 46 vierkante meter is geschikt voor 4 personen en wordt vorm gegeven door een overdekt terras met afscheiding van de andere appartementen, een woonkamer met open keuken in hoekopstelling, een badkamer met een inloopdouche, badmeubel en toilet en twee slaapkamers. Het terras met het weidse uitzicht over het water is ook direct één van de blikvangers.Dit appartement heeft energielabel A en voldoet daarmee aan de hoogste duurzaamheidseisen.Dit appartement is volledig gasloos;Zonnepanelen zorgen voor een groot gedeelte van de stroomvoorziening;Verwarming én koeling van het appartement wordt gereguleerd door een lucht-water warmtepomp;Warm water wordt voorzien door een 200 liter grote boiler;Hoogwaardige mechanisch ventilatiesysteem voor luchtinlaat en -uitlaat, ondersteund door een CO2-meter. 

Open volledige omschrijving

EuroParcs De IJssel Eilanden

Deze woning is onderdeel van een nieuwbouwproject. Op de projectpagina vind je de volledige omschrijving en het individuele aanbod binnen dit project. Bekijk de projectpagina

Gegevens

Woning ID326894

ID makelaar2507

Prijs€ 299.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning