Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs De IJssel Eilanden

Overijssel, Nederland

€ 579.500

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 7

Omschrijving

De Hanze is de naam van het tweede blok. Dit blok beschikt over 5 rijtjeswoningen, vakantiewoningen die de begane grond, eerste verdieping én tweede verdieping omvatten. U heeft hierbij als extra’s een ruim terras dat door de balustrade erboven veel beschutting biedt tegen zon en regen en een ruim balkon dat het uitzicht over het water nog indrukwekkender maakt.Waarom een rijtjeswoning in Blok 2 kopen?De algemene sterkhouders van dit blok zijn:Ze hebben allemaal zicht op de haven en liggen naast een waterrijk natuurgebied;Solide constructie met een aansprekend design;Hoogwaardige bouwmaterialen;Aansprekende inrichting;Aanlegsteiger  direct voor het blok waarbij een ligplaats voor uw boot tot de mogelijkheden behoort;Elk appartement voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen;Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof.Rijtjeswoning type 1Deze rijtjeswoning van 138 vierkante meter is geschikt voor 10 personen en wordt vorm gegeven op de begane grond door een overdekt terras met afscheiding van de andere rijtjeswoningen, een grote ontvangsthal,  een badkamer met een inloopdouche, badmeubel en toilet, een grote en een kleinere slaapkamer en een multifunctionele ruimte die bijvoorbeeld als game room ingericht kan worden.De eerste verdieping wordt vorm gegeven door een royale woonkamer met open keuken met een apart kookeiland, een groot balkon in Franse stijl en een separaat toilet. De tweede verdieping bestaat uit een brede overloop, een master bedroom met en suite een badkamer met inloopdouche, badmeubel en toilet, twee kleinere slaapkamers en een tweede badkamer met inloopdouche, badmeubel en toilet.Deze rijtjeswoning heeft energielabel A en voldoet daarmee aan de hoogste duurzaamheidseisen.Deze rijtjeswoning is volledig gasloos;Zonnepanelen zorgen voor een groot gedeelte van de stroomvoorziening;Verwarming én koeling van het appartement wordt gereguleerd door een lucht-water warmtepomp;Warm water wordt voorzien door een 500 liter grote boiler;Hoogwaardige mechanisch ventilatiesysteem voor luchtinlaat en -uitlaat, ondersteund door een CO2-meter.  

Open volledige omschrijving

EuroParcs De IJssel Eilanden

Deze woning is onderdeel van een nieuwbouwproject. Op de projectpagina vind je de volledige omschrijving en het individuele aanbod binnen dit project. Bekijk de projectpagina

Gegevens

Woning ID326896

ID makelaar2525

Prijs€ 579.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning