Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Torrevieja

Valencia, Spanje

€ 449.000

Woonoppervlakte 140m2
Perceeloppervlakte 400m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Op verschillende locaties en wijken in Torrevieja komen deze ruime villa's met 3 slaapkamers en 2 badkamers en solarium. De grote masterbedroom heeft een eigen grote badkamer en walk-in closet.  Spectaculair is de grote glazen voorkant van de woning, die wel tot 3,5 meter hoog is. In het midden bevinden zich 2 glazen puien die je open schuift zodat binnen met buiten worden verbonden en een mooi uitzicht biedt op het grote zwembad.De woningen worden niet in een nieuwbouwwijk gebouwd maar in bestaande Spaanse groene wijken met laagbouw waar ruimte is ontstaan om op sommige plekken 2 van deze villa's naast elkaar te bouwen op grote kavels. Een mooi combi van het Spaanse leven en cultuur en toch een nieuwe villa van alle gemakken voorzien. Twee parkeerplaatsen, inbouwkasten, inbouwverlichting, warm water boiler op zonne-energie, buitenverlichting, tuin etc.  Een aantal worden gebouwd in de buurt van het zoutmeer en het winkelcentrum Habanera's.  Andere worden gebouwd in rustige wijken dicht bij voorzieningen. Nieuwsgierig geworden ? Het aanbod is beperkt, neem voor meer informatie contact met ons op voor deze unieke kansen. 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID328000

ID makelaar6807

Prijs€ 449.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3180

Plaats Torrevieja

Land Spanje

Regio Valencia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Casa Las Dunas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning