Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Algorfa

Valencia, Spanje

€ 429.000

Woonoppervlakte 123m2
Perceeloppervlakte 237m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Dit showhuis is bekend van onze uitzending van RTL4 Way of Living van 24 oktober 2021.Modern nieuwbouwproject bestaat uit 30 prachtige vrijstaande villa's gelegen op slechts enkele kilometers van het golfresort in Algorfa. De ruime en luxe villa bestaat uit 5 slaapkamers, 3 badkamers, apart gastentoilet, open keuken en berging. Daarnaast heeft u tegen meerprijs de optie voor een dakterras. De onderbouw heeft een extra woonkamer en 2 extra slaapkamers en douche toilet zodat u maar liefst over 5 slaapkamers beschikt. Iedere woning beschikt over een ruime tuin met zwembad waar u heerlijk kunt genieten van het prachtig Spaanse klimaat. Het project is gelegen op enkele kilometers van het centrum van Algorfa waar u verschillende faciliteiten kunt vinden zoals winkels, restaurants, apothekers, enz. Bent u geïnteresseerd in dit project en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID328064

ID makelaar7295

Prijs€ 429.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3169

Plaats Algorfa

Land Spanje

Regio Valencia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Casa Las Dunas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning