Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Campoamor

Valencia, Spanje

€ 730.000

Woonoppervlakte 152m2
Perceeloppervlakte 667m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Deze exclusieve villa bevinden zich op een bevoorrechte locatie in op een Golf & Country Club, ten zuiden van de Costa Blanca, in Alicante. Deze gemeenschap heeft verschillende soorten villa's die zijn aangepast aan de orografie. Deze prachtige villa's zijn beschikbaar op drie verschillende percelen, met een bebouwde oppervlakte van 152 m2 en meer en een tuinoppervlak van meer dan 440 m2. De villa heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en een volledig uitgeruste keuken, evenals een privézwembad met een zoutzuiveringssysteem en automatische vulling, een berging, parkeerplaats voor twee voertuigen en extra apparatuur, waaronder een domoticasysteem, elektrische rolluiken , vloerverwarming. vloerverwarming in de badkamers, airconditioning en LED-verlichting binnen en buiten. De zuidoriëntatie draagt bij aan een betere benutting van de daglichturen en daarmee aan een grotere energie-efficiëntie van het gebouw. Er is nog maar 1 van de villa's beschikbaar, dus wees er snel bij!Neem voor meer informatie over de villa gerust contact met ons op!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID328116

ID makelaar7684

Prijs€ 730.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Campoamor

Land Spanje

Regio Valencia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Casa Las Dunas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning