Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Rincón De La Victoria

Malaga, Spanje

€ 238.000

Woonoppervlakte 51m2
Perceeloppervlakte 67m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Het is een exclusieve promotie met terrassen en uitzicht op zee om wakker te worden met de mediterrane horizon. In totaal 41 woningen op het zuiden en zuidoosten met 1, 2 en 3 slaapkamers. De huizen hebben: Grote ramen om de natuurlijke lichtinval te maximaliseren. Grote terrassen aan de voorgevel, woonkamer met open keuken en de huizen op de bovenste verdiepingen hebben een solarium en een eigen toegangstrap, hernieuwbare energie, aerothermische energie voor de productie van warm water en laadpreventie voor elektrische voertuigen volgens de voorschriften. . Daarnaast beschikt het project over een garage en berging voor maximaal comfort. Wat de gemeenschappelijke ruimtes betreft, heeft uw nieuwe huis aangelegde ruimtes en een comfortabel zwembad waar u een ontspannend bad kunt nemen om uw stress te vergeten. Exterieur en interieur versmelten in uw woning met behoud van de privacy en exclusiviteit die u zo wenst. Indien u meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID328228

ID makelaar8694

Prijs€ 238.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 29730

Plaats Rincón De La Victoria

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Casa Las Dunas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning