Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Malaga

Malaga, Spanje

€ 215.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 66m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Een prachtig residentieel project gelegen in Malaga historische centrum. Deze bestaat uit 42 woningen van verschillende typen en gemeenschappelijke ruimtes. Er komen nieuwe woningen op de percelen, en gerenoveerd in de oude gebouwen, grote en luxe woningen zoals de 18 duplex-penthouses, meestal met 3 slaapkamers, een zolder en een eigen solarium, maar ook betaalbare studio's en kleine eenkamerwoningen. Dit stads project wordt in de omgeving van het historische centrum de grootste promotie-rehabilitatie, met de grootste projectie van cultureel en monumentaal van Málaga, waar elk van onze exclusieve eigenaren na een lange gedeelde werksessie in onze coworking-ruimte zal kunnen ont- stressen in de gym of in de sauna, of in de zon te bruinen terwijl u vanuit het gemeenschappelijke panoramische zwembad of de jacuzzi geniet van het beste uitzicht op het Alcazaba, het kasteel van Monte Gibralfaro of de kathedraal zelf. Een echt voorrecht in wat de coolste buurt van Malaga zal worden, waar de belangrijkste commerciële huizen hun zinnen al hebben gezet en hun graffiti hebben geïnternationaliseerd in recente reclamecampagnes. Parkeerplaatsen en opslagruimten zullen optioneel zijn, aangezien er mensen zullen zijn die het centrum kiezen vanwege de nabijheid en het vervoer, maar ook vanwege het comfort. Er zullen mensen zijn die hun huis vestigen vanwege de nabijheid van de beste privéscholen en degenen die besluiten om het te wijden aan vakantieverhuur vanwege de toeristische aantrekkingskracht. Maximale energie-efficiëntie zal een prioriteit zijn bij deze ontwikkelingen en de kopers van deze project, beschikken optioneel over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, domotica en duurzaamheid. Vraag snel naar informatie, want de verkoop gaat snel.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID328308

ID makelaar9056

Prijs€ 215.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 29001

Plaats Malaga

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Casa Las Dunas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning