Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Torremolinos

Malaga, Spanje

€ 439.800

Woonoppervlakte 106m2
Perceeloppervlakte 139m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Geweldig nieuwbouwproject in de gewilde wijk Los Álamos in Torremolinos. Dit project krijgt 70 appartementen met 2, 3 of 4 slaapkamers verdeeld over twee aparte bouwblokken. De woningen hebben elk een andere indeling en alle woningen worden hoogwaardig afgewerkt. Een moderne privé urbanisatie met alle faciliteiten om te genieten van het leven aan de Costa del Sol: een zwembad, ruime tuinen, kindergedeelte en trainingsruimte. Maar het belangrijkste is dat je het strand op slechts 600 meter van je nieuwe huis hebt. U heeft alle voorzieningen dichtbij zoals supermarkten, de luchthaven van Malaga, winkels, ziekenhuis, scholen en restaurants. Parkeerplaats en berging beschikbaar voor aankoop, deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. Parkeerplaats vanaf € 14.000,- + IVA en berging vanaf € 6.000,- + IVA. Meer weten over dit project? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID328659

ID makelaar9418

Prijs€ 439.800

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 29620

Plaats Torremolinos

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Casa Las Dunas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning