Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Norcab Nederland

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

Norcab Nederland
Kadijk 18
7396 NK Terwolde
Nederland
+31 6 52087684
https://www.norcab.nl/
Standnummer - 250

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname 2023
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Norcab Nederland

Ons team bestaat uit 4 personen die de liefde voor Noorwegen in hun DNA hebben. Wij, Jochem en Marijke hebben 18 jaar geleden de stap gezet om te emigreren naar Noorwegen. Onze kinderen zijn hier geboren en we zijn volledig geïntegreerd in de Noorse samenleving. In deze jaren hebben we ruime ervaring opgebouwd met het kopen, verkopen en verhuren van (vakantie)woningen in Noorwegen. Een onderdeel van de Noorse cultuur is in je vrije tijd naar je hytte (houten vakantiewoning) te gaan. Veel Noren hebben zelf of in de familie zo’n prachtige plek in de bergen of aan een fjord. Wij brengen onze vrije tijd door met ons gezin in onze hytte in Valdres. Zowel in de zomer als in de winter genieten we hier intens van. Dit gunnen wij iedereen! Wij Joard (broer van Jochem) en Johanna, zijn al vanaf onze kindertijd verliefd op Noorwegen en brengen daar onze vakanties door. We spreken Noors en kennen de cultuur en geografie. Ook hebben we door al die jaren van reizen naar Noorwegen veel connecties en vrienden opgebouwd. Wij wonen centraal in Nederland in het buitengebied tussen Apeldoorn en Deventer. Tijdens onze gezamenlijke vakantie in de hytte is het idee van Norcab geboren. Norcab is een samenvoeging van de woorden Norwegian en Cabin met een knipoogje naar de Noordkaap. Noorwegen wordt steeds populairder bij Nederlandse toeristen. Door de klimaatsverandering in Europa gaat Noorwegen het winnen van de Alpen als het om wintersport gaat. Van december tot en met April heb je hier sneeuwzekerheid. De zomers zijn niet te heet en geven volop mogelijkheid tot buitenactiviteiten. Onze gezamenlijke missie is om zoveel mogelijk Nederlanders te helpen aan de Norwegian Dream: een vakantiewoning in Noorwegen. Doordat wij zowel in Noorwegen als in Nederland gevestigd zijn kunnen wij u als klant optimaal bedienen. Joard en Johanna zijn uw persoonlijke aanspreekpunt in Nederland. Jochem en Marijke onderhouden de contacten met onze relaties in Noorwegen en staan klaar om met u woningen of kavels te bezichtigen. Wij helpen u graag en nodigen u uit voor een persoonlijk gesprek.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Norcab Nederland

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden