Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in San Pedro Del Pinatar

Murcia, Spanje

€ 310.000

Woonoppervlakte 132m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Een rijtjes woning, maar met verrassende voordelen
Een rijtjes woning maar met verrassende voordelen
Residentie Jacaranda is een luxe complex samengesteld op Fase I bestaande uit 18 herenhuizen, met privé zwembad, terras, solarium en parkeerplaats voor elke woning.

Elke woning heeft 3 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers, plus een kleedkamer in de hoofdslaapkamer. De woningen zijn ontworpen met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken en woon-eetkamer.

De woningen voldoen aan de hoogste normen en zijn uitgerust met een privé zwembad, een volledig ingerichte keuken, LED verlichting, gemotoriseerde rolluiken, kleedkamer in de hoofdslaapkamer, volledig ingerichte badkamers, pre-installatie voor verwarmde vloeren in de badkamers, pre-installatie voor gekanaliseerde airconditioning, pre-installatie voor zonnepanelen, solarium en parkeerplaats.

De ontwikkeling is gelegen in San Pedro del Pinatar, Murcia, omgeven door alle diensten, sportfaciliteiten, in de buurt van verschillende golfbanen en op 5 minuten afstand van de Middellandse Zee en de stranden van Mar Menor.
Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?

Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.

Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 40 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID332462

ID makelaar1858B

Prijs€ 310.000

Bouwjaar

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30740

Plaats San Pedro Del Pinatar

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Masa International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning