Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Gielissen Shipyard

Gielissen Shipyard
Haverdijk 2
5704 RC Helmond
Nederland
+31 6 2279 2777
https://www.gielissen.com/nl/shipyard/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname 2023
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Gielissen Shipyard

Elke dag wakker worden op het water. Met alle luxe en comfort van je eigen huis. Wij maken van die droom werkelijkheid. In de werf van Gielissen Shipyard bouwen we boten om van te dromen. MarinHome houseboats, noemen we die. Jouw droomboot. Maak kennis met onze collectie MarinHome houseboats. Basic, comfort, prestige of eco: jij kiest wat bij je past. Niets gaat zo soepel als over water. Onze houseboats zijn varende woonboten. Waardoor jij het ene seizoen kunt genieten van de rust van de Nederlandse meren en het andere seizoen van de pracht van de Duitse wateren. De keuze is aan jou. Kwaliteit ontstaat uit ervaring, en vertrouwen uit kwaliteit. Al jaren bouwen wij in onze werf houseboats met strakke designs en nieuwe technieken. Met passie voor ingewikkelde vraagstukken en oog voor detail ontwikkelt ons team houseboats van interieur tot techniek. Zo maken we houseboats van hoge kwaliteit. ‘Groots’ wil niet altijd wat zeggen, maar wel als we praten over ‘groots als de oceaan’. Vanuit onze duurzame werf zijn al meer dan 150 opgeleverde MarinHome houseboats te water gelaten. Gielissen Shipyard behoort daarmee tot de top 5 marktspelers in Europa.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Gielissen Shipyard

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden