Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

cretahouses.nl

cretahouses.nl
Ma Ueberfeldtstraat 10
4822 VX Breda
Nederland
+ 31 6 31746185
https://www.cretahouses.nl

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 81830238
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2006

Medewerkers

Over cretahouses.nl

Wat fijn dat je ons op deze manier opzoekt en de moeite neemt om te kijken wie je van dienst kunnen zijn. Mijn naam is Annemieke Hilarius en ik mag je helpen te oriënteren op de eventuele aankoop van je Kretense droom. Waarom Creta Houses? Die vraag is eenvoudig te beantwoorden. Creta Houses is in 2006 opgericht door Babis Papamatheakis uit Timbaki. Babis kent de streek door en door. Babis houdt zich, samen met zijn schoonzoon Georgos, vooral bezig met de bouw van huizen (Crete Construction). De dochters van Babis, Pela en Anita, zijn verantwoordelijk voor het vastgoedkantoor. Ook zij hebben jarenlang ervaring. Creta Houses is een volledig erkend gediplomeerd bedrijf met kantoren in Agia Galini, Kamilari en Timbaki. Zelf heb ik ook ruim 10 jaar op Kreta gewoond in het prachtige plaatsje Agia Galini aan de zuidkust van Kreta, ik heb mijn hart aan Kreta verpand ook omdat ik er al meer dan 30 jaar kom. De laatste jaren krijg ik erg veel vragen van mensen die graag “iets” zouden willen kopen op Kreta. Veel mensen zien er tegenop of weten niet precies hoe ze moeten beginnen. Daarom ben ik een samenwerking gestart met Creta Houses Griekenland. Je begrijpt dat ik het, nu ik in Nederland woon, erg leuk vind om Creta Houses in Nederland te kunnen vertegenwoordigen. Ik spreek, schrijf en lees vloeiend Grieks en mijn kennis van met name het zuiden van Kreta is groot. Als je meer wilt weten over de omgeving waar je je oog op hebt laten vallen, kan ik je dus uitstekend helpen. In ieder geval zal ik mijn best voor je doen, want mijn Nederlandse ondersteuning aan Creta Houses is een passie waar ik enorm veel energie van krijg. Mijn missie is om samen met jou een mooie woonruimte of een stuk grond op Kreta te zoeken en je te begeleiden om uiteindelijk te komen tot een geslaagde en zorgeloze aankoop.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod cretahouses.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden