Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Rif St. Marie Curacao

Curaçao

€ 1.800.598

Woonoppervlakte 1141m2
Perceeloppervlakte 1.141m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Begaande grond / straatniveauBij binnenkomst bevindt u zich in de ruime woonkamer waar het panoramische uitzicht over de Caribische zee gelijk uw aandacht trekt. In de woonkamer is gebruik gemaakt van frisse en neutrale kleuren en de open keuken zorgt voor verbondenheid tussen het woon- en kookgedeelte. Aan de linker en rechter zijde van de woonkamer vindt u de hoofdslaapkamer en de tweede slaapkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een eigen inloopkast en badkamer. Op deze verdieping bevindt zich tevens de infinity pool, lounge hoek en buiten porch.Verdieping -1Wanneer u via de trap vanaf de begaande grond naar de onderliggende verdieping loopt komt u uit in een ruime hal. Op deze verdieping vindt u twee slaapkamers die beide beschikken over zeezicht en een eigen badkamer. Verdieping -2De onderste verdieping heeft een ruim opgezette wasruimte. Vanuit deze verdieping loopt u naar de tuin.TuinDoor de goed doordachte inrichting van dit huis kan u op meerdere plekken in privacy genieten van het fijne buitenleven dat Curacao te bieden heeft. De benedentuin is bijvoorbeeld voorzien van een buitenkeuken, bar en lounge gedeelte. Daarnaast, vind je hier ook een grote palapa.OverigGeheel los van de woning is er nog een studio dat beschikt over een eigen badkamer en keuken. De studio grenst aan de garage waar plaats is voor twee auto's.Heeft u interesse in deze villa neem dan contact op met Marcel Piepenbrink of Jelle de Haan.

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID341373

ID makelaar2606

Prijs€ 1.800.598

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning