Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

SolEstate

SolEstate
Schrevenhofdreef 9
5709RM Helmond
Nederland
+31 492 517 349
https://solestate.nl/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over SolEstate

SolEstate, een ervaren en onafhankelijke makelaarsorganisatie, gespecialiseerd in vastgoed aan de Costa Blanca en de Costa del Sol. Wij werken samen met een select aantal lokale makelaars. Makelaar die zich hebben bewezen in kwaliteit, jarenlange ervaring en kennis. Gezamenlijk beschikken wij over een portefeuille van ruim 8.000 woningen. Wilt u een huis kopen in Spanje? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij SolEstate staan uw woonwensen centraal. Wij hebben geen kant en klare woning portefeuille maar wij zetten de klant centraal. Op basis van uw persoonlijk woonwensen profiel gaan wij voor u op zoek naar de voor u perfecte woning. Bij SolEstate staan uw wensen centraal. Hoewel andere makelaars de juiste koper bij het aanbod zoeken onderscheiden wij ons door u en uw wensen centraal te zetten. Nadat we een duidelijk beeld hebben gekregen van uw droomwoning gaan wij op zoek. We leggen u graag uit hoe een huis kopen in Spanje verloopt bij SolEstate. Wij starten de samenwerking door middel van een telefonische intake. Hierin bespreken we uw woonwensen zodat we een duidelijk beeld krijgen van uw ideale woning. Dit noemen we het woonwensenprofiel. Dit profiel vormt de basis voor onze verdere zoektocht naar uw meest ideale woning

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod SolEstate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden