Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in Neuastenberg

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Vanaf € 439.000

Woonoppervlakte 128m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Highlights
✓ luxe 8-persoons villa
✓ direct aan de skipiste (ski in - ski out)
✓ drie badkamers + sauna
✓ volledig gerealiseerd – snel genieten!
✓ in populair vakantiegebied
✓ volledig ingericht
✓ twee parkeerplaatsen
✓ professionele toeristische verhuur
✓ aantrekkelijk rendement

Uw vakantiewoning dicht bij huis!
De Sauerlandse regio Winterberg is al jaren een begrip bij de Nederlandse vakantieganger en is in vrijwel alle seizoenen een gewilde bestemming voor jong en oud. Niet ten onrechte, want de regio heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in een toeristische infrastructuur die zijn weerga niet kent.

Wintersport dichtbij huis
Voor een mooie wintersportvakantie hoef je niet helemaal naar de Alpen. In de Duitse Wintersport Arena Sauerland vind je op 3 uurtjes rijden van Utrecht, in en rond Winterberg/Neuastenberg, eigenlijk alles wat je nodig hebt. De wintersportplaats Neuastenberg heeft met het Postwiese-skigebied het beste en hoogst gelegen sneeuwzekere skigebied van het Sauerland.

Villa Maxima 15:
Deze luxe villa van 128m2 beschikt over 4 slaapkamers en 3 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de entree met garderobe, skischoendroger, bergruimte en trap naar de 1e verdieping. U vindt hier 3 ruime slaapkamers waarvan één met een badkamer en-suite met douche en toilet. Op deze verdieping vindt u ook de in-house wellness/badkamer met whirlpool, IR-sauna en een dubbele wastafel. Toegang naar het terras met patio en de tuin heeft u vanuit de entree en de masterbedroom. Op de 1e verdieping is de ruime woonkamer, een luxe open keuken en een comfortabele zit- en eethoek. Een smart tv, en een design gashaard completeren de fraaie en met smaak ingerichte woonkamer. Door de grote glasvensters heeft u een panoramisch uitzicht over de skipiste. Via de openslaande deuren bereikt u het overdekte balkon. Op de deze verdieping is nog een vierde slaapkamer met een en suite badkamer met douche en toilet.

Op basis van de totale investering (koopsom + notariskosten + overdrachtsbelasting) is een aantrekkelijk rendement haalbaar. Indien gewenst zijn er financieringsmogelijkheden.

De villa heeft een laadpaal voor elektrische auto’s waardoor u als eigenaar extra inkomsten genereert.

Villas Winterberg wordt sinds 2016 succesvol verhuurd en wordt door gasten beoordeeld met een 8.7 op Booking.com en 4.6 sterren op Google.

De foto's betreffen beelden van het algemene project ter impressie, wij nodigen u graag uit de villa met eigen ogen te komen bekijken!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID342246

PrijsVanaf € 439.000

Bouwjaar 2016

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Adres

Adres Villas Winterberg Neuastenbergerstrasse 21a

Postcode 59955

Plaats Neuastenberg

Land Duitsland

Regio Noordrijn-Westfalen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Sparcs Leisure Development

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning