Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Vakantiepark Wulpdal

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

Vakantiepark Wulpdal
Wulpdal 1-77
4694PM Scherpenisse
Nederland
+31 85 008 0 800
http://www.vakantieparkwulpdal.nl
Standnummer - 126

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Eric Prins

Adviseur

Over Vakantiepark Wulpdal

Stelt u zich eens voor dat u een luxe vakantiewoning in het geweldige Zeeland bezit. Een plek om naartoe te gaan wanneer u dat wilt en die voor u verhuurd wordt als u er zelf niet bent. Zodat u zorgeloos kunt genieten en tegelijkertijd vermogen opbouwt. Op het Zeeuwse eiland Tholen, aan de oever van Nationaal Park Oosterschelde, kan het. Daar wordt aan de rand van het schilderachtige dorpje Sint-Maartensdijk (Smerdiek in Zeeuws dialect) Vakantiepark Wulpdal gebouwd. Een luxe familiepark in een groenrijke omgeving met 145 moderne vakantiewoningen en voortreffelijke voorzieningen. Het park is rustig, ruim en biedt veel privacy. De voorverkoop gestart van fase 3 van Vakantiepark Wulpdal. Er zijn slechts 23 kavels aan het water beschikbaar. Alle vakantiewoningen worden v.o.n. geleverd (dus geen 10,4% overdrachtsbelasting) en zijn voorzien van een complete inventaris. Deze vakantiewoningen worden traditioneel gebouwd onder de BENG -norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een luxe keuken met A-kwaliteit inbouwapparatuur, warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming De prijzen voor deze unieke vakantiewoningen inclusief eigen grond zijn er al vanaf € 320.238,- (excl. btw).

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Vakantiepark Wulpdal

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden