Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Aalden

Drenthe, Nederland

€ 398.000

Woonoppervlakte 82m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

4-persoons luxe recreatiewoningen op een bosrijke plek in DrentheUitbreiding van 60 luxe recreatiewoningen op een succesvol bestaand parkZeer interessante investering voor de belegger!Met een 2 persoons whirlpool en een hout gestookte haardOp de plek waar nu de voormalige golfbaan ligt, worden 60 nieuwe, luxe, vrijstaande recreatiewoningen gebouwd. Deze woningen worden in verschillende varianten te koop aangeboden: van 4-persoons tot 12-persoons luxe recreatiewoningen.Indeling
De woning van het type 4 Extra Luxe Wellness is een ruime familiewoning met twee slaapkamers. Via de voorkant stap je binnen in de ruime entreehal op de begane grond. De begane grond is ingedeeld met een apart toilet, een moderne open hoekkeuken, zeer ruime woonkamer met sfeerhaard, sauna met aangrenzende badkamer en een berging. Met twee openslaande deuren is er toegang naar de eigen tuin met terras. Met de vaste trap vanuit de woonkamer kom je aan bij de eerste verdieping welke is voorzien van een moderne badkamer met whirpool, apart toilet en twee slaapkamers. Tenslotte is er parkeergelegenheid bij deze villa’s. Al met al genoeg keuze om de perfecte plek te creëren en je bezoekers even weg te laten zijn uit de alledaagse drukte, te ontspannen én te laten genieten.De Extra Luxe Wellness recreatiewoningen worden sfeervol en compleet ingericht en verhuurgereed opgeleverd. Deze recreatiewoningen worden voorzien van inventaris en sanitair, een moderne keuken, een sauna een sunshower, 2 persoons whirlpool en een hout gestookte haard. De recreatiewoningen worden gebouwd volgens de meest actuele inzichten in materiaalkeuze, isolatienormen en duurzaamheid.Een zorgeloze investering
Als belegger in een gloednieuwe recreatiewoning op Landal Aelderholt ben je verzekerd van een rendabele en zorgeloze investering. De professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks exploiteert het park en verhuurt de recreatiewoningen. Je ontvangt 50% van de bruto huuropbrengsten tot en met 31 december 2031. Op basis van de verhuurprognose van Landal GreenParks zal dit netto rendement in 2023 5,4% zijn en stijgen naar 6.5% in 2031. Daarnaast is het mogelijk om als eigenaar 21 dagen eigen gebruik op jaarbasis in te boeken.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID342746

ID makelaar100732

Prijs€ 398.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Jacuzzi Ja

Tuin Ja

Open haard Ja

Adres

Adres Aelderholt 4

Postcode 7854 TZ

Plaats Aalden

Land Nederland

Regio Drenthe

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning