Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs Biggesee

Duitsland

€ 239.500

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Het 6-persoons type Biggesee is met een omvang van 60 vierkante meter het middelgrote model van de serie recreatiewoningen op het park. Ook bij dit model is de tuin als het ware een verlengstuk van de woonkamer dankzij de grote ramen van vloer tot plafond, de schuifdeuren en het aansprekende terras. Dit geeft u vanuit de woonkamer een vrij uitzicht op de natuur en het zorgt ervoor dat er altijd sprake is van veel natuurlijke lichtval in de leefruimte. De woonkamer is royaal te noemen en de verbinding met de open keuken maakt de leefruimte nog mooier. Ook de drie slaapkamers zijn met gevoel voor comfort ingericht: de eerste heeft een tweepersoonsbed en een grote schuifdeurkast, de tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden met kledingkasten en de derde slaapkamer heeft een hoogslaper voor twee personen met een kledingkast. De badkamer bestaat uit een douche, wastafel en toilet.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID343401

ID makelaar2608

Prijs€ 239.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats EuroParcs Biggesee

Land Duitsland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning