Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Castillo Real

Castillo Real
Grotestraat 8A
7607CM Almelo
Nederland
0636167707
https://www.castilloreal.nl

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 5
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over Castillo Real

Castillo Real is een Nederlands makelaarsbureau met een specialisme voor woningen aan de Costa del Sol. Of u nu een appartement zoekt om permanent in te wonen of een vakantieverblijf in Spanje, bij Castillo Real vindt u zeker wat u zoekt! Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we op zoek naar een woning die echt bij u past. Wij vinden een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak heel belangrijk. De klant staat altijd centraal bij ons. Daarnaast hebben wij nog een hypotheekadvieskantoor in Nederland. Dit kantoor behartigt de belangen van de klanten op het gebied van hypotheken en andere financiële diensten. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aan diensten aanbieden die perfect aansluiten op uw wensen. Ook met het vinden van uw droomhuis in Spanje. Tijdens de reis naar uw droomwoning heeft u altijd een Nederlands aanspreekpunt, zowel in Spanje als hier in Nederland. Zo zorgen wij er voor dat alles gemakkelijk en duidelijk verloopt. Kom gerust bij ons kantoor in Almelo langs voor een oriëntatiegesprek om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Castillo Real

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden