Bezoek de beurs

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Port De Couze (Lalinde)

Dordogne, Frankrijk

€ 595.000

Woonoppervlakte 325m2
Perceeloppervlakte 280m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

SPECTACULAIR VAKANTIEHUIS aan de DORDOGNE

Een bijzonder verbouwde, voormalige papierfabriek met adembenemend uitzicht op de rivier en de brug van Port de Couze. Verwarmd zwembad op de bovenste etage.

‘Belles Rives’ is begin vorige eeuw gebouwd als fabriek en drogerij van papierfilters aan de rivier de Dordogne, 3 km van het charmante Lalinde. Lalinde heeft alle voorzieningen, maar ook lopend kun je de dagelijkse boodschappen lopend doen in Port de Couze op 50m. Even verderop zijn 2 restaurants. Bergerac is de dichtstbijzijnde (17km) grote stad met een vliegveld waar Transavia op vliegt vanuit Rotterdam.

In 2010 is van de vervallen papierfabriek een fantastisch vakantiehuis gemaakt met: 4 slaapkamers, 3 badkamers, 2 keukens en op de bovenste verdieping een groot overdekt terras met zwembad (8x3m). Op deze woonlaag bevinden zich ook een buiten-douchekamer, de ‘zomerkeuken’ en een zonneterras/balkon, hoog boven de rivier.

Omdat het gebouw tegen de hoge oever van de rivier is opgebouwd, zijn er 4 woonlagen. Elke woonlaag heeft z’n eigen sfeer en inrichting: beneden de grote eetkeuken aan de rivier; daarboven de ruime lounge met tv; op de begane grond de salon met dubbele (werk)tafel, de houthaard en het grote balkon. En op de bovenste verdieping, met een fantastisch uitzicht rondom: het (overdekte) zwembad, de ‘buiten-woonruimte' en -keuken en het grote zonneterras.

BellesRives wordt geheel ingericht, klaar om te bewonen/verhuren, verkocht.

Het huis (nr 31) naast BellesRives maakt geen deel uit van deze aanbieding, maar is eventueel samen met nr 29 te koop. Het heeft een ruime woonkamer met open keuken, een toilet en een ruim overdekt terras. Boven zijn er 3 slaapkamers een badkamer en een toilet. Op verzoek sturen we u graag een aantal foto's van dit huis. De vraagprijs voor beide panden samen is €842.000 kk.

https://www.funda.nl/europe/frankrijk/huis-42926786-bellesrives/
MEER INFORMATIE: mail@lexdonia.nl

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID345197

Prijs€ 595.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Open haard Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres 29 Impasse des Belles Rives

Postcode 24150

Plaats Port De Couze (Lalinde)

Land Frankrijk

Regio Dordogne

Aangeboden door:

lex donia

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning