Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Triopetra

Kreta, Griekenland

€ 1.200.000

Woonoppervlakte 247m2
Perceeloppervlakte 4.100m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 7

Omschrijving

Deze drie maisonnettes bevinden zich in de prachtige omgeving van Triopetra, op een zodanige positie dat men kan genieten van het fantastische uitzicht over de eindeloos blauwe Libische Zee. De maisonnettes zijn in 2017 opgeleverd. Dit complex bestaat uit een maisonnette van 85m² en staat op een perceel van circa 1.135m². De maisonnette heeft 2 slaapkamers, een badkamer en een open keuken en woonkamer. De woning is zo ingericht dat het in harmonie is met de omgeving en het moderne met het traditionele combineert. Alle kamers hebben airconditioning en in de woonkamer is een open haard gebouwd. Buiten vind je een zwembad van 17 m² met goed uitgeruste ruimte, zodat je kunt ontspannen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op zee en de schoonheid van het landschap. De tweede maisonnette is 120m² en staat op een perceel van 1.640m². De woning heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken en een woonkamer met open haard. Er is ook een semi-kelder van 78m² die uitkomt bij het zwembad. Vanaf de zijkant van het zwembad is de begane grond. Elke slaapkamer heeft een eigen balkon met een ongelooflijk mooi uitzicht op zee en de bergen. Het huis heeft ook een zwembad van 17 m² en een grote buitenruimte, zodat u kunt genieten van het comfort en de rust die het landschap biedt. De studio van 42m² staat op een perceel van 500m². De indeling bestaat uit een slaapkamer, een badkamer en een open keuken/woonkamer. De inrichting van het huis en de gekozen moderne meubels zijn in aardetinten die een gevoel van harmonie en ontspanning geven.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID345410

ID makelaar1424

Prijs€ 1.200.000

Bouwjaar 2017

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Triopetra

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning