Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Tiny House Concepts

Tiny House Concepts
Ieperstraat 77
8980 Zonnebeke
Belgium
0032460977390
https://tinyhouseconcepts.eu

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 4
Ondernemingsnummer / KVK: BE0795771172
Bedrijfsvorm Venootschap onder firma (vof)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over Tiny House Concepts

Met Tiny House Concepts zijn wij verdeler van de nummer 1 in Europa op vlak van tiny houses én modulair bouwen. 'Tiny' hoeft hierin absoluut niet klein te zijn. Wij zetten ook jouw droomwoning, met afmetingen boven de 200m2. Onze prijzen zijn minstens de helft goedkoper dan de klassieke manier van bouwen, al besparen wij allerminst op kwaliteit, integendeel. De beste architecten ter wereld werken met ons samen. Laat je verbazen door de vele mogelijkheden, van Appartement, tot Zorgunit: Voor jezelf We kunnen er niet omheen. De laatste jaren zijn de woningprijzen voor jonge en ‘gewone’ gezinnen duur geworden. Met een tiny house zit je goed. Op deze manier is wonen tóch betaalbaar. Ook jouw levenskwaliteit en geluksniveau zullen er wel bij varen. Voor je geliefden Je kent de verhalen wel van ouderen of personen met een handicap. De kosten swingen de pan uit, terwijl de inkomsten dit niet kunnen dekken. Ook op het vlak van privacy en andere zaken zijn er vaak problemen. Een tiny house biedt hierin de perfecte oplossing! Voor je rendement Niets zo leuk als geld voor jou laten werken. Investeer laagdrempelig in een unit van Tiny House Concepts en wij helpen er niet alleen jou, maar ook je onderneming en/of je opbrengsten mee.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Tiny House Concepts

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden