Bezoek de beurs

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Hua Hin

Centraal-Thailand, Thailand

€ 3.255.000

Woonoppervlakte 2500m2
Perceeloppervlakte 11.200m2
Aantal badkamers 11
Aantal slaapkamers 11

Omschrijving

Deze adembenemende villa met 2 guesthouses, is voorzien van al wat uw dromen doet uitkomen. U en uw dierbaren kunnen genieten van absoluut comfort in en rond de villa. Het onder architectuur aangelegde park is voorzien van een privé meer met een houten brug, van een fontein, een zwembad, een tenniscourt, een barbequeplaats, terrassen en zitplaatsen tot zelfs in het zwembad, en van een fitness. Inpandig zijn de ruimtes tot in de perfectie voorzien van luxe materialen, alsmede uit Europa geïmporteerde kwaliteitsmeubelen en -keuken. De pianovleugel in de centrale hal vraagt om het weggeven van een concert, terwijl de loyale en toegewijde staf u van alle comfort en lekkernijen voorziet. De staf is bovendien vol overgave begaan met het onderhoud van uw woning en tuin, die natuurlijk volledig voorzien is van een irrigatiesysteem. De garage biedt plaats aan 3 wagens. Het land is freehold, en wordt 24 uur per dag bewaakt door de security guard. Werkelijk overal is met zorg gedacht aan de bouw van de villa en de aanleg van de tuin. We sluiten af met een elektrische poort.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID345665

Prijs€ 3.255.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Hua Hin

Land Thailand

Regio Centraal-Thailand

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Thailand Hua Hin Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning