Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Benissa

Alicante, Spanje

€ 950.000

Woonoppervlakte 192m2
Perceeloppervlakte 725m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Gelegen op een rustig perceel op 1 km afstand van het prachtige strand van Fustera dat jaar na jaar de blauwe vlag krijgt, een prijs die aan de stranden wordt gegeven als erkenning voor hun behoud, evenals een uitstekende kwaliteit van water, zand en faciliteiten. Het beschikt ook over een erkend ecologisch pad waar u naar Calpe kunt lopen en kunt genieten van het geweldige uitzicht terwijl u onderweg door de verbazingwekkende baaien en kliffen loopt. Het huis is omgeven door pijnbomen die u de privacy bieden die u nodig heeft zonder het spectaculaire uitzicht op de Middellandse Zee te blokkeren.De woning is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond komt u vanaf de ingang in de hal van het huis met twee deuren aan de rechterkant voor de wasruimte en een toilet. Aan de linkerkant is de trap die leidt naar de bovenste verdieping en toegang tot een slaapkamer met eigen badkamer. Tegenover de hal hebben we toegang tot de woonkamer, waar we de keuken volledig open kunnen vinden voor de eetkamer en de woonkamer van waaruit we directe toegang hebben tot het terras. Eenmaal op het terras vinden we het zwembad met een ontspanningsruimte waar u kunt genieten van de zon en het uitzicht of kunt dineren in de barbecue. Het huis is omgeven door een strook aangelegde gebieden en aan de ene kant is er de toegang tot het voertuig met een pergola met ruimte voor twee auto's. Op de eerste verdieping is het slaapgedeelte met twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer en kleedkamer. Vanuit de slaapkamers is er toegang tot een buitenterras vanwaar u kunt genieten van het uitzicht op zee.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID347061

ID makelaar482041

Prijs€ 950.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Postcode 3720

Plaats Benissa

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Splendor Luxury Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning