Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Nauders

Tirol, Oostenrijk

Vanaf € 189.000

Woonoppervlakte 23m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

In 2023 wordt dit reeds bestaande, prachtige hotel gerenoveerd, uitgebreid en gedeeltelijk opnieuw ingericht. We creëren een compleet nieuw vakantiegevoel: met een panoramische sky pool boven de daken van Nauders, een bijzondere Fine & Dine keuken en een indrukwekkende spa-wellness op een absolute toplocatie: midden in het drielandenpunt.

En als we zeggen "toplocatie", bedoelen we dat de hele bergwereld op een steenworp afstand van uw feel-good kamer ligt - en daarmee talloze winteravonturen, ski-uitdagingen en natuurimpressies - Alpenbeleving op het hoogste niveau! Nauders is een prachtig gebied in alle jaagetijden! Met een 2-landen ski-arena; Nauders/Belpiano, 6 skigebieden, totaal 130 km pistes.

U kunt investeren in een hotelkamer tot 2 slaapkamer suiten, de prijzen varieren van € 169.000 - € 1.049.000, vanaf 20 tot 133 m2

Open volledige omschrijving

Mein Almhof

Deze woning is onderdeel van een nieuwbouwproject. Op de projectpagina vind je de volledige omschrijving en het individuele aanbod binnen dit project. Bekijk de projectpagina

Gegevens

Woning ID347202

PrijsVanaf € 189.000

Bouwjaar 0

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Adres

Adres Dr.-Tschiggfrey-Straße 50

Postcode 6543

Plaats Nauders

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning