Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Zell Am See

Salzburg, Oostenrijk

Vanaf € 179.900

Ongewone natuur, warme gastvrijheid, culinaire hoogtepunten en culturele ervaringen maken het land van bergen en meren tot een bestemming die zijn gelijke niet kent. Het vakantieland Oostenrijk presenteert zich als duurzaam, hoogwaardig en uniek en trekt gasten uit de hele wereld. Het Gasthouse Zell am See overtreft met gemak en de perfecte ligging midden in het centrum - slechts een paar stappen verwijderd van de Zeller See. Ook het dalstation van de cityXpress ligt op slechts 600 meter afstand, welke makkelijk binnen enkele minuten te bereiken is. 56 gezellige suites & appartementen in een stijlvolle ambiance beloven een verblijf met een feel-good garantie. Bovendien nodigt een gezellige wellnessruimte met overdekt zwembad, sauna's en een rustige oase uit tot ontspanning.

De opening zal eind mei plaatsvinden, er zijn nog een paar appartementen te koop:

Studio van 23m2 vanaf € 179.900,-
1 slaapkamer appartement van 37 m2: vanaf € 319.900

Gegevens

Project ID347274

PrijsVanaf € 179.900

Woonoppervlakte 23m2

Verwachte oplevering 2023


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Schulstraße 12

Postcode 5710

Plaats Zell Am See

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project