Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Oost-Graftdijk

Noord-Holland, Nederland

€ 275.000

Woonoppervlakte 71m2
Perceeloppervlakte 225m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

TE KOOP
Groenedijk 6, Villa 174 te Oost-Graftdijk

ALGEMEEN
In een groene en waterrijke omgeving biedt VLIEG Bedrijfsmakelaars deze goed onderhouden recreatievilla aan op een kavel eigen grond van 225 m². Deze recreatievilla beschikt over een ruime tuin met een terras op het westen, aanlegsteiger aan het water en er is parkeergelegenheid voor uw voertuig op eigen terrein voor de woning. Deze vrijstaande recreatievilla is gelegen op EuroParcs De Rijp en voorzien van alle voorzieningen en gemakken.

INDELING
Via de entree bereikt u de lichte en ruime woonkamer welke beschikt over een eethoek en een zithoek. De open hoekkeuken is o.a. voorzien van een gasstel, koelkast met vriesvak, combimagnetron en vaatwasser. Op de begane grond is één slaapkamer en de badkamer gelegen, de badkamer is v.v. inloopdouche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping zijn nog twee royale slaapkamers gelegen.

RESORT EUROPARCS DE RIJP
Midden in de polders van Noord-Holland ligt EuroParcs De Rijp. Het vakantiepark is helemaal in oud-Zaanse stijl gebouwd, waardoor u echt het traditioneel Noord-Hollandse gevoel krijgt. Op het park en in de omgeving geniet u van het glinsterende water en de prachtige natuur. Trek de wandelschoenen aan en geniet van het uitzicht van het weidse polderlandschap, leg uw handdoek op het strandje bij de zwemvijver of ontdek de omgeving vanaf het water in een fluisterboot.
Het vakantiepark beschikt over leuke faciliteiten zoals een overdekt zwembad, buitenzwembad, wellness, speeltuin, kinderboerderij en horeca.

LOCATIE
In de omgeving van EuroParcs De Rijp is heel veel Oer-hollandse cultuur te ontdekken. Zo kunt u binnen een halfuur vanaf het park naar de kaasstad Alkmaar, het beroemde vissersdorp Volendam en de houten huisjes van de Zaanse Schans! En de bruisende hoofdstad Amsterdam niet te vergeten, waar u binnen een dag nog niet uitgekeken bent met de vele musea en bezienswaardigheden.
Met de kinderen kunt u een dagje naar het Sprookjeswonderland in Enkhuizen of speeltuin De Batavier, vlakbij Alkmaar. Ook bent u binnen een halfuur bij de kust! Deze fantastische locatie in combinatie met de fijne faciliteiten maakt dat EuroParcs De Rijp de perfecte uitvalsbasis is om Noord-Holland te verkennen.

MOGELIJKHEDEN
Op EuroParcs De Rijp is verhuur van uw woning mogelijk, maar is dit niet verplicht. Indien u de woning wenst te verhuren dan is dit mogelijk via EuroParcs, indien u de woning volledig zelf recreatief wenst te gebruiken dan is dit ook mogelijk.

PARKFACALITEITEN
- E-chopper verhuur
- (fluister)boot verhuur
- fietsverhuur
- buitenzwembad en overdekt zwembad
- kinderboerderij
- speeltuin(en)
- strand met ligplaatsen
- wasserette
- restaurant en snackbar
- sport-/speelvelden
- tennisbaan
- hondenuitlaatveld

BIJZONDERHEDEN
- volledig gestoffeerd en gemeubileerd
- bouwjaar 2016
- kunststof kozijnen
- verwarming middels gasgestookte CV v.v. radiatoren

VRAAGPRIJS
€ 275.000,- kosten koper, excl. btw.

AANVAARDING
Per direct.

KOOPCONDITIES:
Bij overeenkomst worden afspraken vastgelegd in een NVM model koopakte met de afspraak dat binnen 14 dagen na overeenkomen 10 % van de koopsom als zekerheidstelling bij de notaris wordt aanbetaald.

COURTAGE:
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG behartigt de belangen van de verkoper. Als koper bent u ons derhalve geen courtage verschuldigd.

INFORMATIE:
Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak bent u altijd welkom bij:
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG
Robijnstraat 7
1812 RB Alkmaar
072 541 41 41
Robin Niele 06 40 76 02 92
Boy Groen 06 43 15 03 33

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID348283

Prijs€ 275.000

Bouwjaar 2016

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Groenedijk 174

Postcode 1487 ME

Plaats Oost-Graftdijk

Land Nederland

Regio Noord-Holland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

VLIEG Bedrijfsmakelaars OG

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning