Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Altenmarkt

Salzburg, Oostenrijk

€ 875.000

Woonoppervlakte 82m2
Perceeloppervlakte 2.500m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Golden Lodges Resorts start begin mei 2023 met de bouwt van een compleet nieuw luxe resort. Op een unieke locatie, en op loopafstand van de geliefde plaats Altenmarkt ontstaat hier het 4 sterren resort Alpenresidenz Altenmarkt.
Het resort bestaat uit 33 Luxueus uitgevoerde appartementen met een prachtig uitzicht op de bergen van Altenmarkt/Flachau. Het resort wordt verder uitgerust met een hoogwaardig restaurant welke in eigen beheer blijft. Verder kunnen de gasten straks genieten van een grote luxe Spa & Wellness, een groot zwembad (binnen en buiten), een echte kinderwereld, bioscoop, gaming-room, massage ruimtes en een eigen winkel waar men terecht kan voor kleding, en allerlei luxe artikelen. Ook dit Aparthotel wordt weer uitgevoerd met de complete hotel lijn van Rituals producten. En gasten die er verblijven worden elke dag verwend met Rituals producten. Golden Lodges Alpenresidenz Altenmarkt hoort thuis in de categorie 100% Service Aparthotels. 365 dagen per jaar zal het hotel zijn deuren geopend houden. Gasten kunnen genieten van de unieke service van de Golden Lodges Resorts.
Golden Lodges Resorts staan ook bekend om de technische aspecten die we verwerken in de hotels. Investeer in een Golden Lodges Aparthotel, en beleef zelf ook dat wij klaar zijn voor de toekomst. Golden Lodges Resorts is een 100% Oostenrijkse onderneming, met ook Oostenrijkse ondernemers die al ruim 20 jaar in het vak zitten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID350985

Prijs€ 875.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Garage Ja

Adres

Adres Julienweg

Postcode 5541

Plaats Altenmarkt

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Golden Lodges

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning