Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Ferrieres Sur Sichon

Auvergne, Frankrijk

€ 174.000

Woonoppervlakte 144m2
Perceeloppervlakte 2.896m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Mooie vrijstaande woning op een perceel van 2896 m2. Het huis is gebouwd op 2 niveaus, een verhoogde begane grond en een tuinniveau met een totaal bewoonbaar oppervlakte van 144 m2 plus werkplaats en garage. Een heerlijk groot terras van 42 m2 voor het huis met prachtig vrij uitzicht.De indeling is als volgt: entree op de begane grond die leidt naar een grote woonkamer met open keuken, gang met ingebouwde kasten, 3 slaapkamers, een badkamer en een toilet. Op de begane grond (met toegang via een interne trap of via een buiten ingang); een grote hal met hal met ingebouwde kasten, een slaapkamer met douche en wastafel, toilet, keuken, werkplaats en garage.Het huis is gebouwd in 2002 en is in goede staat met gasgestookte centrale verwarming en airconditioning.Dit huis is gelegen in de gemeente Ferrieres sur Sichon op 26 km van Vichy. In het dorp bevinden zich een apotheek, basisschool en bushalte. Andere winkels en voorzieningen in Le Mayet de Montagne op 11km afstand.Les informations sur les risques auxquels ce bien est expose sont disponibles sur le site Georisques* Courtage voor rekening van de verkoper.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID352312

ID makelaar18207-03007886

Prijs€ 174.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Ferrieres Sur Sichon

Land Frankrijk

Regio Auvergne

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Auvergne Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning