Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Londen

Verenigd Koninkrijk

€ 0

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

We bieden u graag de mogelijkheid om te kopen en te wonen, te verhuren of op een andere manier te investeren in het hart van de beste stad ter wereld! London, Verenigd Koninkrijk. Ook de beste stad wat betreft hoge ROI als bijvoorbeeld je de woning verhuren wil. U kunt eigenaar worden van de 1e VERSACE branded appartement in heel Europa, in London UK. Wees hier snel bij, ze gaan als warme broodjes. Kom daarom naar onze stand nr 743 op de secondhome beurs in Utrecht. En vraag naar Nataly of Richy. Of bezoek ons via onze website shofield.com of nphomes.co.uk Prijzen zijn vanaf 712.000 Britse Ponden.

We hebben appartementen met 3 slaapkamers voor onmiddellijke verkoop, met interieurontwerp door VERSACE in de ultraluxe hoge toren nabij de rivier de Theems. In het volle zicht en in de buurt van de rivier, de Big Ben en de parlementsgebouwen.

Dit luxe appartementengebouw is een samenwerking tussen luxe high-end projectontwikkelaar en Versace. Als verkoopmakelaar van hen maken wij graag een afspraak met u om direct een van de beste investeringsmogelijkheden die er zijn te bezichtigen of in te kopen. Neem hiervoor contact op met onze Engeland Team onder leiding van "Nataly", onze Senior Real Estate-agent voor verkoop- en verhuurobjecten in het VK of Richy die op nr 743 op de beurs staat. Ook nog enkele studio's, 1 en 2 slaapkamers, ook 2 penthouses te koop in hetzelfde gebouw. Dit is ook een goede plek voor gezinswonen, aangezien er extra voorzieningen zijn zoals een speelruimte in het gebouw, een bioscoop, loungeruimtes, een fitnessruimte, enz. Ze verkopen snel! Vraag dus om meer informatie, een afspraak of bezichtiging, in persoon of online.

£ 5.000 aanbetaling voor studio's, 1 & 2 bedden; £ 10.000 reservering voor 3 bedden en penthouses
10% van de aankoopprijs (minus reserveringsaanbetaling) is verschuldigd bij uitwisseling van contracten binnen 21 dagen na
reservering. De resterende 90% wordt bij oplevering betaald.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID353595

Prijs€ 0

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Sauna Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Londen

Land Verenigd Koninkrijk

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Shofield Luxury Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning