Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Campoamor, Orihuela Costa

Alicante, Spanje

€ 1.050.000

Woonoppervlakte 197m2
Perceeloppervlakte 500m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Luxe villa met privé zwembad met panoramisch zeezicht. Luxueuze design villa op top locatie in de Costa Blanca Zuid, Dehesa de Campoamor.Voor wie zoekt naar iets eigens een exclusieve woning aan de Costa Blanca Zuid zijn deze vrijstaande villa’s een ideale optie. Deze spectaculaire woningen staan in de natuurlijke omgeving van Dehesa de Campoamor, in Orihuela Costa, te midden van het mooie Mediterrane bos, met indrukwekkende weidse uitzichten over zee.In dit bouwproject is het mogelijk uw eigen kavel en woningmodel te kiezen, eventueel met eigen zwembad, garage, kelder en met verschillende indelingen, aantallen slaapkamers en afwerkingen naar eigen voorkeur, en altijd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard en met eigentijds ontwerp. Open ruimtes, neutrale kleuren en een optimaal gebruik van het daglicht waren de uitgangspunten bij het ontwerp van deze moderne villa’s op een paar kleine meters van de Middellandse Zee.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID355826

ID makelaarAYDL-5

Prijs€ 1.050.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Campoamor, Orihuela Costa

Land Spanje

Regio Alicante

Bekijk profiel

Aangeboden door:

DroomHuisSpanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning