Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Orihuela Costa

Murcia, Spanje

€ 280.000

Woonoppervlakte 71m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Let op, bijzondere lokatie, dus wacht niet met reserveren!!
Valonia Resort is een nieuw appartementencomplex in Punta Prima, Torrevieja, met uitzicht op zee en begane grond met prachtige tuinen.

De residentiële ontwikkeling biedt twee of drie slaapkamer appartementen met twee badkamers en verschillende indelingen. Alle appartementen in de eerste fase liggen op het zuiden en hebben ruime terrassen.

Er komen 220 appartementen in deze moderne gebouwen ontworpen door GEA Arquitectos. Er komen parkeerplaatsen en bergingen, evenals een conciërge, kinderspeelplaats, gymnasium, paddle tennisbaan, overloopzwembad, verwarmd zwembad, jacuzzi, en kinderzwembad met grote aangelegde groene zones, fitnessruimte, biogezonde machines, sauna, petanque, schaken, pingpong, kinderspeelplaats en fietsenstalling.

Punta Prima ligt op slechts 5 km van Torrevieja en onderscheidt zich door zijn goede communicatie- en gezondheidsinfrastructuur, de nabijheid van de luchthaven van Alicante en de hoeveelheid diensten die het hele jaar door beschikbaar zijn.
Op slechts 10 km afstand bevinden zich de 18-holes golfbanen Villamartín, Campoamor, Las Ramblas, Las Colinas en Lo Romero, evenals de commerciële centra La Zenia en Habaneras.
Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?

Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.

Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 40 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID355858

ID makelaar1913

Prijs€ 280.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 03189

Plaats Orihuela Costa

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Masa International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning