Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

GOLF AND BEACH REAL ESTATE

GOLF AND BEACH REAL ESTATE
AV LIBERTAD 72 B
03190 PILAR DE LA HORADADA
ESPAÑA
0034629381230
https://golfandbeachrealestatespain.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 3
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR

Over GOLF AND BEACH REAL ESTATE

Ons team heeft sinds 2019 gewerkt aan het samenvoegen van de Nederlandse en Belgische behoeften met het aanbod van de Spaanse vastgoedmarkt. Wij zijn Gustavo ,Eduardo en Pascal. Golf and Beach wil professionaliteit en exclusiviteit op de markt brengen. Wij zijn professionals in de sector die de beste combinatie bieden. Enerzijds kennen Gustavo en Eduardo als inwoners van de Costa Blanca de vastgoedmarkt als geen ander. Aan de andere kant begrijpt Pascal Als inwoner van België, de behoefte en de voorkeuren van onze klanten alsof ze de zijne zijn. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die het gebied volledig begrijpt dan is Golf and Beach uw antwoord !!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod GOLF AND BEACH REAL ESTATE

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden