Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

MarinaParken

MarinaParken
Rijnbandijk 36
4021 GH Maurik
Nederland
+31(0)85 0606763
https://www.marinaparkenverkoop.nl/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 110.09109
Bedrijfsvorm
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE

Over MarinaParken

Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en exploiteren van luxe vakantieparken, hebben wij, enkele aandeelhouders, na de verkoop van het concern de handen ineen geslagen en het besluit genomen verder te gaan onder het label MarinaParken. Dit keer gespecialiseerd in exclusieve, duurzame vakantievilla’s, uitsluitend op triple A locaties. Door de opgedane ervaring en expertise in de recreatiebranche is de aanschaf van een woning bij ons in vertrouwde handen. Of u nu een villa wilt aanschaffen voor eigen gebruik of als investering en deze wilt verhuren, wij garanderen persoonlijke begeleiding en nemen alles voor u uit handen. Het ultieme genieten. Een plek waar alles goed voelt, waar u tot rust komt en heerlijk kunt ontspannen. Gezellig met vrienden of familie eropuit, een terrasje pakken, een prachtige fiets- of boottocht maken of gewoon genieten van uw luxe vakantievilla. Daarnaast kunt u bij ons zorgeloos investeren in een luxe vakantievilla. Want onze professionele verhuurorganisatie regelt alles omtrent de verhuur en het beheer van uw vakantievilla. Natuurlijk is een combinatie van eigen gebruik en verhuur ook mogelijk. Een ding is zeker u wordt geheel ontzorgd, van A tot Z. Wij vertellen u er graag alles over en zien u graag op één van onze locaties.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod MarinaParken

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden