Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Portula - Bouw uw droomvilla in Noorwegen

Noorwegen

€ 395.000 - € 750.000

Portula - Bouw uw droomvilla in Noorwegen

  • Noorwegen betekent genieten, maar ook slim investeren

  • Portula bouwt & begeleidt in heel Noorwegen

  • (Financieel) advies, ontwerp, bouw en verhuurbeheer

Een vakantievilla in Noorwegen betekent genieten, maar ook slim investeren. Want dankzij de financiële en politieke stabiliteit blijft de vraag naar kavels en vakantiewoningen ook in economisch moeilijkere tijden groot. Bovendien zijn huizenkopers in Noorwegen wettelijk goed beschermd.

Dankzij de goede bereikbaarheid neemt het toerisme in Noorwegen al jaren flink toe – en daarmee ook de vraag naar vakantiehuizen in Noorwegen. Maar liefst 30% van alle mensen die op vakantie gaan in Noorwegen, verblijft namelijk in een gehuurd vakantiehuis. Daarentegen verhuurt slechts 2% van alle Noorse eigenaren de eigen vakantiewoning, zodat de vraag veel groter is dan het aanbod.

Portula ontzorgt van A tot Z. Wij regelen alles: van de kavelkeuze en bouw tot en met de verhuurbemiddeling.



Hoe moet uw vakantievilla eruit komen te zien? Wilt u er met één gezin kunnen verblijven, of met meerdere? Heeft gelijkvloers uw voorkeur, of liever de extra ruimte van een verdieping? Wat uw voorkeuren ook zijn, wij hebben altijd een type villa dat aansluit bij uw wensen.

Daarnaast zorgen we ervoor dat uw ideale Noorse houten villa voldoet aan alle bouwvoorschriften en bestemmingsplannen. Er zijn namelijk wel wat regels waar u zich aan moet houden. In Noorwegen mag bijvoorbeeld vaak geen tuin aangelegd worden; de woning moet overlopen in de natuur. Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving in Noorwegen en zorgen ervoor dat uw vakantievilla aan alle regels voldoet.

Dankzij de goede bereikbaarheid neemt het toerisme in Noorwegen al jaren flink toe – en daarmee ook de vraag naar vakantiewoningen in Noorwegen. Maarliefst 30% van alle mensen die op vakantie gaat in Noorwegen, verblijft in een gehuurd vakantiehuis. Daarentegen verhuurt slechts 2% van alle Noorse eigenaren de eigen vakantiewoning, zodat de vraag veel groter is dan het aanbod.

Portula bouwt in heel Noorwegen, maar gezien de reisafstand en de mogelijkheden rondom de vier seizoenen, kiest het grootste deel van onze klanten voor goed bereikbare regio’s waar het toerisme goed ontwikkeld is, zoals de provincies Vestfold og Telemark en Innlandet. Telemark wordt ook wel Mini Noorwegen genoemd door de combinatie van fjorden, ruige berglandschappen, grote meren en bossen. In dit gebied kun je vier seizoenen lang genieten van outdoor-avontuur. Dit gebied is vooral populair vanwege de skipistes, wandelgebieden en dorpjes. Hier is volop vraag naar verhuur van vakantievilla’s. Door deze ontwikkeling nemen onze luxe houten villa’s in deze gebieden flink in waarde toe.

Portula adviseert en begeleidt u bij het gehele project: van het inventariseren van uw wensen tot het selecteren van de perfecte kavel, van het ontwerpen van uw droomvilla tot de oplevering ervan. Tot slot verzorgen wij ook de verhuur van uw luxe houten villa aan recreanten via Fjord Rentals. Mits u dat wenst, uiteraard.

Gegevens

Project ID357814

Prijs€ 395.000 - € 750.000

Woonoppervlakte 68 - 202m2

Verwachte oplevering 2023 - 2025


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Plaats Vrådal

Land Noorwegen

Aangeboden door:

Portula Bouw & Ontwikkeling BV

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project