Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 593.995

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Het ontwerp van The Reef is een samenwerking tussen architect: Henk Bolivar van Bo Architectura en ILB interieur architecten. Het Caribische buitenleven en een naadloze overgang naar de leefruimtes zijn elementair vetrekpunt geweest bij het ontwerp. Middels de schuifpui heeft u vanuit de hele woning een geweldig uitzicht over de golfbaan en de Caribisch Zee. Dit open karakter brengt de woonkamer en ruime porch samen, waardoor er één spectaculaire open-leefruimte ontstaat waar een geweldige zeebries continu voor verkoeling zorgt. Het appartement heeft een praktische indeling; vanuit de woonkamer met open keuken geeft de hal toegang tot de interne bergruimte met wasmachine en ruimte voor opslag. De gasten slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed ook beschikt deze kamer over een volledig ingebouwde kastenwand. De volledig uitgeruste gastenbadkamer is voorzien van hoogwaardig Europees sanitair en modern tegelwerk. In de deze badkamer zijn aanwezig: inloop(regen)douche met thermostaatkraan en handdouche, hangtoilet en modern badmeubel. De masterbedroom is ruim bemeten en biedt eventueel ruimte voor een TV meubel of een klein bureau. Links en rechts van de badkamerentree bevinden zich de inbouwkasten. De badkamer-ensuite is ook hier weer voorzien van dezelfde elementen en een hoogwaardige afwerking en een dubbel badmeubel.  Alle raamkozijnen in het appartement zijn voorzien van shutters en horren zodat het appartement lekker kan doorluchten zonder last te hebben van insecten. De slaapkamers en woonkamer zijn voorzien van energiezuinig inverter airco installaties.Bij het trappenhuis naar de parkeerplaats bevindt zich nog een tweede (externe) berging welke bij deze unit hoort. Deze kan gebruikt worden voor het opslaan van persoonlijke spullen van de eigenaar of benodigdheden voor verhuur.In dit The Reef appartement is veel aandacht besteed aan de afwerking en inrichting met oog voor detail. Er is uitsluitend geselecteerd op hoogwaardige materialen en producten. Een nauwgezette selectie zonder compromissen resulteren in dit modern, fris en hedendaags interieur. Het appartement wordt verkocht inclusief aanwezige inventaris, meubels en stoffering.Omdat dit appartement een begane grond appartement betreft heeft een grotere porch (+7,5 m²) en zijn het spectaculaire zwembad voor kinderen binnen handbereik.  The Reef biedt als één van de weinige appartementencomplexen op Blue Bay de mogelijkheid om zowel korte- als lange termijn verhuur toe te passen. U kunt uw appartement dus verhuren aan vakantiegangers maar ook aan expats of mensen die overwinteren op Curacao. Deze flexibele verhuur mogelijkheden bieden daarom ook een mooi perspectief op verhuur rendement. Vraag bij de sales agent om meer informatie aangaande het rendement en de huurinkomsten. Contact Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact met de makelaar.Huis nr.: hs2625

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID361278

ID makelaar2625

Prijs€ 593.995

Bouwjaar 2022

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning