Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Coral Estate

Curaçao

€ 1.200.000

Woonoppervlakte 276m2
Perceeloppervlakte 500m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Te koop: Nieuwe turn key villa met onbelemmerd uitzicht op de Caribische zee, Coral Estate

Deze villa ligt op een perceel van iets meer dan 500 vierkante meter, met een woonoppervlakte van 276 vierkante meter. De villa is volledig opnieuw ingedeeld en opgebouwd: een nieuw dak, nieuwe plafonds, alle electra en leidingwerk, alle ramen, de glazen binnen deuren, nieuwe keuken voorzien van alle apparatuur en vier nieuwe badkamers. Alle slaapkamers en de woonkamer zijn heringedeeld en opgebouwd en beschikken over nieuwe ventilatoren en airco's.

De keuken is uitgerust met aanrechtbladen van kwarts., een Samsung dubbeldeurs koelkast met ijs en water, een Bosch oven, inductiekookplaat, Bosch ingebouwde vaatwasser en een 100CM keukengootsteen met een chef-kraan.

De buitenpatio's zijn perfect voor entertainment en de Fugmali Italiaanse LED-verlichting voegt een vleugje elegantie toe, zowel binnen als buiten. De regendouches geven een extra luxebeleving in de high end uitgevoerde badkamers. De wasruimte is uitgerust met een wasmachine en droger. Alle slaapkamers zijn voorzien van op maat gemaakte lades, een 65 inch Samsung smart TV en dimbare LED-verlichting.

Verder is de villa voorzien van een overdekte woon- en eetkamer, overdekte terrassen, dubbele carport, prachtige buitendouche, riante BBQ-ruimte en een royaal inifinity zwembad.

Beveiligingscamera's zorgen voor de veiligheid van het pand, terwijl het prachtige landschap met LED-tuinverlichting een uitnodigende sfeer creëert. Een 60x120 porseleinen Italiaanse tegelvloer doorloopt de gehele villa en alle toiletten zijn Duravit zonder rand met softclose-functie, en wastafels en kranen van Kohler. De villa biedt vier parkeerplaatsen met een verharde oprit, instant warm water en spectaculair uitzicht op de Caribische zee.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID361660

Prijs€ 1.200.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Rif st Marie

Plaats Coral Estate

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

International Fine Living

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning