Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Benidorm

Alicante, Spanje

€ 558.000

Woonoppervlakte 83m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Appartementen met één, twee, drie of vier slaapkamers en één, twee of drie badkamers en met grote terrassen welke bovendien allemaal op het zuiden gericht zijn. Alle woningen hebben frontaal zeezicht, aangezien het complex hoger gelegen is in vergelijking tot de voorliggende gebouwen.Afhankelijk van het gekozen type kan men genieten van twee verschillende luxe kwaliteits-uitvoeringen. De meest elementaire hiervan zijn de volgende: Grote openslaande deuren in de eetkamer en slaapkamers naar de terrassen, voorzien van een verduisteringssysteem d.m.v. ondoorzichtig oprolbaar doek. Gemotoriseerde rolgordijnen in de woonkamer en slaapkamer en gemotoriseerde jaloezieën in de rest van de slaapkamers. Gepantserde toegangsdeur, met veiligheidsslot, anti-hefboomscharnieren en elektronisch kijkgat. Badkamermeubel met dubbele wastafel in hoofdbadkamer, anti-condens spiegel met LED-verlichting. Badkamermeubel in tweede badkamer, spiegel en LED-spotjes aan het plafond. Doucheschermen in de badkamers. Elektrische vloerverwarming in de badkamers. Aero-thermische airconditioning met thermostaat in de eetkamer. Airconditioningkanalen door het hele huis. Keukenwerkbladen in Silestone, Compac of vergelijkbaar. WIFI-router in elk huis, met één maand gratis verbinding. Ondergrondse parkeergarages met oplaadpunt voor elektrische voertuigen middels gebruikscontrole per kaart. De laders zijn aangesloten op meters voor gemeenschappelijk gebruik in de garage met verbruikscontrole per ruimte. Buitenparkeerplaatsen voorzien van pre-installatie voor oplaadpunt elektrische auto's.Het meest luxe en complete type heeft superieure kwaliteiten zoals een jacuzzi met hydromassage op de terrassen, een Italiaans ontworpen keuken en in sommige gevallen een eigen solarium.De urbanisatie beschikt over alle benodigde voorzieningen ten gunste van de bewoners: panoramische fitnessruimte met Finse sauna en Turks stoombad, kinderclubkamer, bioscoopzaal, co-workingruimte, zwembad voor volwassenen, verwarmd zwembad voor volwassenen, kinderbad, verwarmde jacuzzi's, padel-tennis baan, tennisbaan en sportterrein voor ander gebruik.Slechts 50 meter van Avda Armada Española, de boulevard en het strand. Poniente Beach heeft fijn goudkleurig zand en is ook het grootste en rustigste strand van Benidorm, aangezien het 3 km lang en 90 meter breed is, gelegen voor de woonwijk.In het hart van Benidorm, verbonden met de rest van de stad langs de kust door een mooie en levendige boulevard van bijna 4 km. 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID361674

ID makelaarCN62.01.93652

Prijs€ 558.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3500

Plaats Benidorm

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RO Spain Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning