Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Poetto

Sardinië, Italië

€ 470.000

Woonoppervlakte 70m2
Perceeloppervlakte 105m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Villini del Poetto is een luxe complex te koop op slechts een paar meter van het Poetto-strand in Cagliari, Sardinië. Het complex bestaat uit 6 appartementen van verschillende groottes en een prachtig penthouse. De begane grond van het complex bestaat uit 3 appartementen met onafhankelijke toegang, eigen tuin en terrassen. Op de bovenverdieping zijn er 3 appartementen met onafhankelijke toegang, met grote terrassen en een fantastisch penthouse met solarium uitgerust met zwembad. Elke unit bestaat uit een woonkamer, keuken, twee slaapkamers met aangrenzende badkamers en een parkeerplaats.De ruime woonkamer met keuken is ideaal om samen met familie en vrienden gezellige avonden door te brengen en te genieten van heerlijke maaltijden aan zee. De twee slaapkamers met eigen badkamers garanderen een comfortabele en ontspannende omgeving om uit te rusten na een dag in de zon op het strand van Poetto of aan een van de prachtige stranden van Cagliari. De tuin biedt ook een rustige en besloten ruimte waar u kunt genieten van de zon en de natuur. En met parkeerplaats inbegrepen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het zoeken naar een parkeerplaats. Het project is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar de perfecte dimensie tussen werk, sociaal leven, sport en ontspanning, zonder de nabijheid van het stadscentrum op te geven in een van de mooiste wijken van Cagliari.Poetto, het belangrijkste strand van Cagliari, strekt zich uit over ongeveer 12 km, van Sella del Diavolo tot het begin van de kust van Quartu Sant'Elena. Dit exclusieve project beantwoordt volledig aan de behoefte om werk, sociaal leven en ontspanning in perfecte harmonie te combineren in de natuur.Het complex Villini del Poetto is gelegen in de nabijheid van:Luchthaven Cagliari: 15 kmHaven van Cagliari: 6 kmTreinstation: 6,6 kmZiekenhuizen: 3 kmMedische wacht: 9 kmHistorisch centrum: 6 kmPoetto-promenade: 200 mSupermarkten: 800 meterRestaurants: 1,3 kmStrand: 100 meter

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID362259

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 470.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Poetto

Land Italië

Regio Sardinië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning