Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Avoriaz

Rhone Alpes, Frankrijk

€ 619.000

Woonoppervlakte 63m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Ski appartement voor 6 tot 8 personen in Avoriaz op de hoogste en mooiste plek in de Portes du Soleil. Sneeuwzeker, op de ski's direct de pistes op vanaf het appartement.
Het appartement is 63 m2 in oppervlakte, heeft 3 aparte slaapkamers, 2 badkamers (ligbad en douche), 2 balcons op het zuiden met panoramisch uitzicht. Van alle comfort voorzien, onder andere vaatwasmachine, wasmachine en droger. In de centrale ruimte bevindt zich een afgesloten skiberging met schoenverwarming. In 2020 is het meubilair geheel vervangen en hoge kwaliteit bedden geplaatst. Ideaal voor skivakanties met het gezin en verhuur. De jaarlijkse huuropbrengst (optioneel) is ca 30.000 euro, naast eigen gebruik 3 weken per seizoen en is daarmee een interessante belegging. .Ook in de zomer vele mogelijkheden (bergsporten, mountainbiken, golf, tennis, zwemmen, paardrijden, parapente etc). Een perfectie investeringsmogelijkheid !

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID365877

Prijs€ 619.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Balkon Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Plaats Avoriaz

Land Frankrijk

Regio Rhone Alpes

Aangeboden door:

David de Graaf

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning