Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

The Gast House - Zell am See

Salzburg, Oostenrijk

€ 179.900 - € 1.559.900

The Gast House - Zell am See

  • Midden in het stadscentrum - direct aan de bekende Zeller See

  • 56 knusse suites & appartementen in een stijlvolle ambiance

  • Suite of appartement volledig gemeubileerd en verhuurklaar

In het hart van het idyllische Alpenstadje Zell am See wordt het aparthotel "The Gast House Zell am See" gebouwd, dat door zijn unieke ligging bijzonder indrukwekkend is. Midden in het stadscentrum - direct aan de bekende Zeller See - op slechts 150 meter van de Esplanade. Het dalstation cityXpress ligt ook op slechts 600 meter afstand. Je kunt ze gemakkelijk binnen een paar minuten bereiken. Het meer en de omliggende bergen trekken zowel in de zomer als in de winter talloze gasten die genieten van het prachtige panorama.

Bergbelevenis en wateravontuur - gecombineerd in een kleine bergstad en lifestyle-metropool. Het gezellige stadje met alpine flair Zell am See ligt op 757 m hoogte en straalt door zijn ligging direct aan het meer een bijzonder opwindende flair uit. Middeleeuwse gebouwen, een gezellige sfeer, trendy locaties, talloze boetieks en restaurants maken Zell am See tot een bijzondere lifestyle-metropool in de directe omgeving van het meer. Avonturiers, wellness fanaten, sportievelingen, golfliefhebbers of fijnproevers - de topbestemming biedt in alle vier de seizoenen talrijke hoogtepunten.

Buy-to-Let appartement als veilige kapitaalinvestering - uw woning wordt voor u verhuurd door een professionele exploitant en ter plaatse verzorgd met een full-service concept. Profiteer moeiteloos van uw investering in het hart van Zell am See met een aantrekkelijk rendement. Een hoogtepunt is het gegarandeerde rendement van 2% in het eerste jaar en 3% in het tweede jaar.

The House Collection is een jong merk van de Alpin Family dat zich richt op een ontspannen, stijlvolle en gezellige sfeer. Daarbij profiteert ze van jarenlange ervaring in de exploitatie en het beheer van talrijke vakantie-eenheden van de familie Alpin, die met het bekende kwaliteitsmerk AvenidA al meer dan 10 succesvolle projecten in Oostenrijk heeft kunnen realiseren. Langdurige, stabiele samenwerking met architecten, ingenieurs en specialisten maakt het mogelijk om een ​​duurzame, veilige investering en vakantie-ervaring te creëren.

Het Gasthuis Zell am See overtuigt met gemak en de perfecte locatie midden in het stadscentrum - op slechts een steenworp afstand van de Zeller See. 56 knusse suites & appartementen in een stijlvolle ambiance beloven een verblijf met een feel-good garantie.Je goed voelen is ook het belangrijkste thema bij het investeren in Gasthaus Zell am See. Een stabiele belegging met vakantieplezier koopt u als extra rendement!

Volledig uitgerust met uitgebreide details, is het Gasthuis Zell am See klaar voor verkoop en verhuur. U koopt uw ​​suite of appartement volledig gemeubileerd en verhuurklaar. Uiteraard kunt u als eigenaar kiezen uit diverse kleurstellingen voor de inrichting, die zorgvuldig zijn uitgekozen door de architecten en stylisten.

Bekijk de ervaringen van een heerlijke vakantiedag en laat uw ziel bungelen - de beste manier om dit te doen is in de stijlvolle wellnessruimte. Twee sauna's laten je veel zweten, het binnenzwembad nodigt uit tot zwemmen en daarna biedt een gezellige ontspanningsruimte ruimte om uit te schakelen en te ontspannen. Verheug u op regenererende uren na gevarieerde avonturen tussen gletsjers, bergen en meren.

Het Gasthuis Zell am See is indrukwekkend anders. Het full-service concept van de Alpin Family laat niets te wensen over. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken is er een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachines, drogers en een skiruimte. Eigenaren profiteren van extra opslagruimte om privé-items te deponeren.

Het project Gasthuis Zell am See bestaat uit twee gebouwen. Gebouw 1 is een bestaand pand dat volledig wordt gerenoveerd naar nieuwe bouwnormen. Gebouw 2 is nieuw gebouwd.

Appartementen tussen 21m² - 46m² zijn nog beschikbaar, prijzen vanaf € 179.900 tot € 379.900 netto. Het gehele inventarispakket varieert tussen € 34.900 en € 44.900 netto afhankelijk van de grootte van het appartement. De meeste appartementen hebben toegewezen ondergrondse parkeerplaatsen (€ 34.900 netto). Alle prijzen zijn de netto prijzen van de appartementen, aangezien het een investering betreft.

Gegevens

Project ID366336

Prijs€ 179.900 - € 1.559.900

Aantal units 56

Woonoppervlakte 21 - 171m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024

Verwachte rendement 2-3%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Hafnergasse 4

Postcode 5700

Plaats Zell Am See

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project