Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Mein Almhof

Tirol, Oostenrijk

€ 189.000 - € 999.000

Mein Almhof

  • Nauders am Reschenpass, meest populaire vakantieregio in Tirol

  • Kwalitatief hoogwaardige "buy-to-let" vakantie appartementen

  • Eigen gebruik mogelijk met 5% rendement in eerste 5 jaar

Het idyllische vakantiehuis "Mein Almhof" ligt in Nauders am Reschenpass, een van de meest populaire vakantieregio's in Tirol. Omringd door weelderige weiden en hoge bergtoppen, is de plaats in elk seizoen een hoogtepunt. In de winter zijn er 90 perfect geprepareerde pistekilometers in het skigebied Nauders en meer dan 140 kilometer in de Vinschgau skiarena. Eersteklas plezier op de piste begint direct voor het hotel. Er is ook een skibus beschikbaar. Het wintersportplezier wordt perfect afgerond door onze eigen skiverhuur en sportwinkel en de gerenommeerde skischool InterSki, die allemaal direct in ons eigen gebouw zijn gevestigd. Ook andere wintersporten zoals rodelen, langlaufen, curling en winterwandelen zijn hier erg populair.

In de zomer blijft het afwisselend. Nauders en de omliggende bergen zijn een populaire bestemming, vooral voor fietsers. Of het nu gaat om kronkelende downhill-trails voor experts of romantische paden met geweldige uitzichtpunten voor recreatieve fietsers - hier vindt iedereen de juiste route. Over het algemeen biedt Nauders een breed scala aan buitenactiviteiten. De unieke ligging op het zonnige hoogplateau staat het hele jaar door garant voor avontuur, actie en talloze onvergetelijke bergbelevenissen. De snelle bereikbaarheid van Zwitserland en Italië is een ander pluspunt voor vakantiegangers uit eigen land, maar ook uit heel Europa. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven ligt in de hoofdstad van Tirol, Innsbruck, op iets meer dan 100 km afstand.

In het drielandenpunt Oostenrijk, Zwitserland & Italië bieden wij u een lucratieve investeringsmogelijkheid met kwalitatief hoogwaardige "buy-to-let" vakantiewoningen. Het gegarandeerde rendement van 5% voor de eerste 5 jaar is net zo overtuigend als het project zelf. Graag stellen wij u hier het nieuwbouwproject in het mooie Nauders voor:

Op een absoluut toplocatie in de populaire deelstaat Tirol ontstaat het droomproject "Mein Almhof". Het bestaat uit in totaal 3 gebouwen waarin naar behoefte diverse vakantie-units gecreëerd zullen worden. Er zijn zowel pure suites als zelfstandige appartementen ontworpen. Hoewel het algemene basisontwerp al is gepland, heb je nog steeds de keuze tussen twee verschillende kleurenpakketten voor het interieur als je in een vroeg stadium beslist. Als koper kunt u na overleg gebruik maken van de mogelijkheid om het project ter plaatse te bezichtigen. De volledige renovatie moet op tijd klaar zijn voor de start van het winterseizoen 2024.

Een elegante uitstraling in een moderne woonstijl met edele materialen en tegelijkertijd tijdloze gezelligheid wacht de vakantieganger na voltooiing van het vakantiecomplex. Een heel bijzonder hoogtepunt is een rustieke Alm in het midden van het project. Het betovert de gasten met een perfecte combinatie van typisch Oostenrijkse hutflair zonder in te boeten aan modern comfort. Dit alles wordt afgerond door een perfecte service die niets te wensen overlaat.

Ingebed in prachtige natuur, op een steenworp afstand van Italië en Zwitserland, zullen deze vakantie-units behoren tot het beproefde en gevestigde "Avenida"-concept. Hierdoor bent u als eigenaar van deze elegante vakantie-units verzekerd van de complete allround service van het kwaliteitsmerk "Alpin Family", dat al vele succesvolle projecten in Oostenrijk heeft mogen realiseren. Of het nu gaat om boeking, onderhoud of vakantiegastenzorg ter plaatse: profiteer van het complete servicepakket, dat u een goede bezetting van uw appartement/suite garandeert zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Dat er veel belang wordt gehecht aan het gevoel van welzijn en de recreatieve waarde wordt door de gast niet alleen gevoeld bij het eerste contact bij de receptie. Gastvrijheid, interesse en een heel bijzonder serviceconcept wachten de vakantieganger op alle gebieden. Terwijl de harten van fijnproevers sneller kloppen in het gezellige restaurant, komen spa-liefhebbers aan hun trekken in de wellness-oase met zwembad op het dak, sauna's, ontspanningsruimtes en nog veel meer. Er is een binnenzwembad speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen. Boekbare verwenunits in de beautyruimte zijn erg populair bij volwassenen. En voor iedereen die na een enerverend uur in de bergen nog energie over heeft, is er een fitnessruimte met een fantastisch uitzicht. Het gebied is in de winter een toeristische trekpleister met zijn gevarieerde skigebied en in de zomer een populaire en bekende plek voor fietsers en buitensporters. De mogelijkheid van een korte trip naar Zwitserland of Italië is ook een verleidelijke afwisseling. De vakantie-eenheden moeten niet alleen seizoensgebonden volgeboekt zijn, maar ook profiteren van het hele jaar door toerisme.

Als u dit investeringshoogtepunt niet alleen lucratief aan betalende gasten wilt verhuren, maar ook culinair verwend wilt worden en zelf wilt ontspannen, kunt u een prettige flexibiliteit verwachten. Want waar het normale "buy-to-let" concept voor verhuur aan derden is ontworpen als investeringsobject en eigen gebruik vaak is uitgesloten, is eigen gebruik bij dit project ook mogelijk. Reserveer de accommodatie tegen een kleine vergoeding en geniet van een heel speciale VIP-status.

Gegevens

Project ID366340

Prijs€ 189.000 - € 999.000

Woonoppervlakte 23 - 133m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024

Verwachte rendement 5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Dr.-Tschiggfrey-Straße 50

Postcode 6543

Plaats Nauders

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project