Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

TRIFORÊT alpin.resort

Opper-Oostenrijk, Oostenrijk

€ 380.000 - € 1.450.000

TRIFORÊT alpin.resort

  • Een bijna magische ervaring midden in de Alpen

  • 40 appartementen en 20 vrijstaande lodges

  • Verhuur via professionele exploitant ter plaatse

Tegenover het indrukwekkende berglandschap van „Totes Gebirge“ wordt een exclusief vastgoedproject gebouwd dat nieuwe dimensies van alpine toerisme opent. Het is de wederopstanding van een traditioneel familiebedrijf dat al jaren een vaste waarde is in de lokale accommodatiebranche. Het hotel, doordrenkt van geschiedenis, wordt zorgvuldig nieuw leven ingeblazen en getransformeerd tot een exclusief, stijlvol resort op internationaal niveau. Een bijna magische ervaring midden in de Alpen, uniek en onmiskenbaar.

We bevinden ons op een hoogte van ongeveer 1400 meter boven zeeniveau – de lucht is koud, helder en fris. Hier staat het Alpen Resort Hutterer – de langgerekte vorm van het imposante gebouw lijkt op een zwevende adelaar. Deze vorm is ook een van de belangrijkste inspiratiebronnen voor de herinrichting van het huis.

In zijn nieuwe leven staat de Hutterer voor een meer exclusieve en duurzame vorm van toerisme. Een aanpak die niet alleen de basis moet leggen voor het succes van het huis, maar ook voor de komende jaren een grote meerwaarde moet opleveren voor de hele regio. Als vuurtorenproject geven we nu al aan in welke richting het bergtoerisme van morgen zich zal ontwikkelen.

De bergen stralen een magie uit die elke bergbeklimmer en skiër zelf heeft gevoeld. Om dit gevoel te ervaren is er nauwelijks een betere plek dan de Triforêt. Het ligt in de directe omgeving van het bergstation – zo begint en eindigt de skidag direct voor de deur. Hinterstoder zelf is een zeer goed ontwikkelde toeristische regio die tot ver buiten de grenzen van Oostenrijk een goede reputatie geniet. De Triforêt wordt de topbestemming om compromisloos te genieten van dit overweldigend mooie landschap – ingetogen luxe dicht bij de natuur.

De gevoelige integratie van het gerevitaliseerde hotel in zijn omgeving lag ons bijzonder na aan het hart. Het hoofdgebouw en de losjes verdeelde suites met veel privacy passen harmonieus in het berglandschap. Wie langs het ensemble wandelt of er van een afstand naar kijkt, doet denken aan een rustig bergdorpje. Een bewuste verbinding, daarom hebben we bij de herinrichting van het huis een duidelijke nadruk gelegd op natuurlijke materialen zoals hout en steen en een vormtaal gebruikt die is ontleend aan de alpencultuur. Het doel was om een hoog niveau van luxe en comfort te garanderen en tegelijkertijd het effect van de natuur rondom te benadrukken.

Harmonieus ingebed in de natuur staat ontspanning door het samenspel van mens en natuur hier op de eerste plaats. Het in onbruik geraakte Berghotel Hinterstoder zal op milieuvriendelijke wijze worden omgebouwd tot een 4-sterren superior resort. Naast de ruim 40 appartementen in het hoofdgebouw worden er 20 zeer besloten en vrijstaande lodges gebouwd in een moderne alpine stijl. De focus ligt op ontspanning door innerlijke rust in interactie met de uiterlijke kracht van de natuur. Er is ook een fitness-, wellness- en saunawereld van 1.000 m² met een infinity pool beschikbaar, die perfect geschikt is om de dag te beginnen of te eindigen met innerlijke balans en uitzicht op de wondere buitenwereld. Op culinair gebied worden de gasten verwend in een apart restaurant direct aan de piste en in een bar met ruime lounge in het hoofdgebouw. De "ski-in & ski-out" is een ander veelbelovend argument voor de toekomst en de vooruitzichten op succes van dit bedrijf. Er zijn 40 ondergrondse parkeerplaatsen en 21 buitenparkeerplaatsen beschikbaar.

“BUY-TO-LET” – VAKANTIE MET TERUGBETALING
Het principe van "buy-to-let" is gebaseerd op het investeren in een volledig ingerichte vakantiewoning die wordt verhuurd en onderhouden door een professionele exploitant ter plaatse. U hoeft zich als investeerder nergens zorgen over te maken. Gewoonweg profiteer van jarenlange ervaring in de exploitatie en het beheer van de Arcona-groep, die al negen internationale projecten met talrijke vakantie-units succesvol heeft gerealiseerd. Wie in het TRIFORÊT alpin.resort investeert, krijgt een van de laatste begeerde eigendommen in de Alpen. Het wordt voor minimaal 20 jaar verhuurd aan de ervaren Arcona-groep. De gegenereerde omzet verhuur is niet gebonden aan huurprijzen en laat toe de rendementen flexibel aan te passen aan de prijsontwikkelingen. Bovendien hebben investeerders toegang tot exclusieve kortingen en aanbiedingen voor eigen gebruik.

Als het enige viersterrenhotel direct aan de berg, spreekt het TRIFORÊT alpin.resort een bijzonder vermogend publiek aan met zijn moderne en indrukwekkende architectuur, de exclusieve service en het doordachte interieurconcept.
Een duurzaamheidsconcept dat alle gebieden van het TRIFORÊT alpin.resort omvat, van de gebruikte materialen tot zelfvoorzienende energieproductie, maakt het pand een ideale investering in de groeimarkt van duurzaam toerisme.

Complete projectbrochure te bekijken via: https://limestone.at/triforet/flipbook-sales/

Gegevens

Project ID366348

Prijs€ 380.000 - € 1.450.000

Aantal units 60

Woonoppervlakte 41 - 128m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragenAdres

Adres Hutterer Böden 70

Postcode 4573

Plaats Hinterstoder

Land Oostenrijk

Regio Opper-Oostenrijk

Aangeboden door:

Limestone - Exclusive Real Estate

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project