Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Ostuni

Apulië, Italië

€ 260.000

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Kenmerken:Woonoppervlakte: 120 m²Verdiepingen: 3Slaapkamers: 3Badkamer: 1Terras met panoramisch uitzichtAntieke open haardTe koop op de muren van het historische centrum van de beroemde "Witte Stad" Ostuni een vrijstaand huis van ongeveer 120 m², te restaureren, met een panoramisch uitzicht op de Adriatische Zee en het historische centrum.Het huis is gelegen in één van de mooiste en meest karakteristieke steegjes van de wijk Terra en is verdeeld over 3 verschillende verdiepingen, waar we op de begane grond een kleine kelder hebben met oude originele "chianche" vloeren, 2 andere kamers en een oude keuken met een stenen open haard en ramen met uitzicht op de Adriatische Zee. Kenmerkend is de aanwezigheid van een in de afgelopen eeuwen gebruikte schietgat voor waarneming en verdediging. Een interne verbinding leidt naar het hoofdhuis dat op de gehele eerste verdieping beslaat en 4 kamers heeft, waarvan één zeer grote kamer, een badkamer en een opslagruimte, allemaal met uitzicht op zowel de stadsmuren als de karakteristieke toegangssteeg. Als u naar de tweede verdieping gaat, zijn er nog 2 andere kamers die uitkomen op het geweldige terras met een prachtig panoramisch uitzicht op de Adriatische Zee, het historische centrum en de heuvels van Ostuni.Het huis is ideaal om als privéwoning te gebruiken, maar het kan ook een uitstekende investering zijn om een ​​toeristische accommodatie te realiseren.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID367442

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 260.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Ostuni

Land Italië

Regio Apulië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning