Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in El Raso

Alicante, Spanje

€ 227.000

Woonoppervlakte 79m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Luxe appartementen te koop in Guardamar met Spa en Gym : Nieuwe fasenbsp; Deze resort heeft reeds zijn 14de uitvoering wegens het groot succes door zijn kwaliteit alsook wat er op de resort te beleven valt. Eerst en vooral heeft de woning een heel aangename sfeer door zijn luxe uitvoering en grote terrassen bij elk appartement, zowel bij de gelijkvloers als de tussen appartementen en het penthouse. Ter beschikking gelijkvloers, midden appartementen en penthouses , 2 of 3 slaapkamers Extra : grote berging te koop zo groot als een garage voor 10.000€ Op de resort kan je chillen op en naast de grote zwembaden, zonnen in de grote tuinen, petanque spelen, gaan fitnessen op de Gym, zwemmen in het verward zwembad of in de sauna zitten. Voor de fietsen liefhebbers, is er een fietsen stalling. De locatie is zeer strategisch, slechts op 5 min rijden van de mooie stranden van Guardamar, en op een half uurtje van het vliegveld van Alicante. Voor uw boodschappen of om uit te gaan eten of drinken, in het begin van de resort, zijn er tal van commerciële handelszaken die gans het jaar open zijn. In dit resort zult u zeker en vast eigenaren ontmoeten van uw land alsook verschillende talen zoals het Nederlands , het Frans, Engels, Scandinavische landen en Spanjaarden. een goede internationale mix. Past uw budget in de prijzen van dit project, het is een must om dit project op uw bezoeklijst te zetten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID367810

ID makelaarChic-00251-D-D

Prijs€ 227.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 5489

Plaats El Raso

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Chic Estates

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning