Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Marbella

Malaga, Spanje

Vanaf € 5.650.000

Woonoppervlakte 399m2
Perceeloppervlakte 1.000m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Luxe zeezicht villa’s op top locatie Golden Mile, Marbella
We hebben hier een uitzonderlijk stuk grond, gelegen in het zeer gewilde gebied van Cascada de Camoján aan de Costa del Sol. Dit perceel biedt adembenemend panoramisch uitzicht op zee en bergen en bevindt zich op de befaamde Golden Mile, op ongeveer 5 km van Puerto Banús, 3 km van het stadscentrum en met gemakkelijke toegang vanaf de A7-snelweg. Zoals we goed weten, is de Golden Mile van Marbella een van ’s werelds meest luxe gebieden, met prestigieuze hotels, talrijke restaurants en winkels langs de hoofdweg, en bekende strandclubs en exclusieve woonwijken.

Om echt verfijnde woningen te creëren, maken we gebruik van de beste architectuur, uitstekend ontwerp met luxe kenmerken, de hoogste kwaliteitsnormen en oog voor detail, en geavanceerde technologie. De villa’s bieden eigentijdse open woonruimtes en prachtig ontworpen keukens, ruime hoofdslaapkamers met inloopkasten en badkamers, en moderne terrassen en zwembadgedeeltes omgeven door weelderige groene tuinen en solide stenen muren. De woningen bieden tevens een dubbele garage en een ruime kelder met veel natuurlijk licht, ideaal geschikt als ontspanningsruimte.

KELDER: Wijnkelder, speelkamer, bioscoopruimte, spa met binnenzwembad, wasruimte, fitnessruimte en een garage voor 3 auto’s.

BEGANE GROND: De begane grond beschikt over een open keuken met eetgedeelte en een ruime woonkamer met toegang tot het deels overdekte en deels onoverdekte terras dat leidt naar het zwembad en de tuin. Bovendien heeft de villa op deze verdieping 1 slaapkamer met eigen badkamer en kleedkamer. De slaapkamer heeft directe toegang tot het achterterras. Op deze verdieping bevindt zich ook een kantoorruimte.

EERSTE VERDIEPING: De eerste verdieping bestaat uit nog eens 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer, kleedkamer en directe toegang tot een eigen terras.

SOLARIUM: Het uitgestrekte dakterras heeft een overdekt en onoverdekt open terras met een jacuzzi en een opslagruimte.

Prijsbeschrijving
Vrijstaande villa vanaf € 5.650.000,-

Extra omschrijving
GEWILDE URBANISATIE AAN DE GOLDEN MILE 24 UUR BEVEILIGING BESTE KWALITEITEN DOMOTIEK VIDEO-INGANG CCTV AIRCONDITIONING MET VERWARMINGSPOMP VAN AEROTHERMIA VLOERVERWARMING VOLLEDIG INGERICHTE KEUKEN MET BULTHAUP EN GAGGENAU APPARATEN KELDER SOLARIUM MET JACUZZI BUITEN EETKAMER KLEEDRUIMTE WIJNKELDER BIOSCOOP KAMER GYMNASIUM SAUNA EN STOOMBAD BINNENZWEMBAD GARAGE VOOR 3 OF 4 AUTO’S OPSLAGRUIMTE

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID369207

PrijsVanaf € 5.650.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Marbella

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Spanje Specials

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning