Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Alhama De Murcia

Murcia, Spanje

€ 194.900

Woonoppervlakte 90m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

De 8 appartementen zijn verdeeld over begane grond, eerste, tweede en derde verdieping, met twee woningen op elke verdieping en een lift om van het ene naar de andere verdieping te gaan. Er zijn een aantal gemeenschappelijke zwembaden, buiten parkeerplaats voor elk appartement, berging en terras met buitenkeuken. De woningen op de bovenste verdieping hebben een solarium.De twee begane grond appartementen hebben 3 slaapkamers en 2 volledig ingerichte badkamers en de rest van de appartementen hebben 2 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers. De woningen zijn ontworpen in een eigentijdse stijl en een open design, bestaande uit een ingerichte keuken en een woon-eetkamer.Condado de Alhama is een fantastische golfresort met een overvloed aan faciliteiten, zoals veel gemeenschappelijke zwembaden en goed onderhouden tuinen. Een fantastische 18-holes golfbaan. Een commercieel centrum op het terrein dat u een scala aan bars en restaurants biedt, een supermarkt en andere diensten. Een 24-uurs beveiliging biedt gemoedsrust in een veilige en vriendelijke omgeving.Alhama de Murcia is een gemeente in de Spaanse provincie en regio Murcia met een oppervlakte van 313 km². Alhama de Murcia telt 21.308 inwoners.Het is een van de vijf gemeenten dat een gedeelte van de Sierra Espuña op haar grondgebied heeft.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID371124

ID makelaarNRE 7026

Prijs€ 194.900

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30840

Plaats Alhama De Murcia

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Nelemans Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning