Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Saalbach Hideaway Pool & Spa

Salzburg, Oostenrijk

€ 619.900 - € 719.900

Saalbach Hideaway Pool & Spa

  • 20 exclusieve nieuwbouw wellness suites direct aan de skipiste

  • 270 kilometer piste, 70 moderne liften en 60 gezellige skihutten

  • Volledig verhuur- en beheerconcept met uitstekende huurinkomsten

Centraal gelegen op een toplocatie in Saalbach-Hinterglemm ontwikkelen wij ons nieuwste project Hideaway Saalbach Pool & Spa. Het project wordt gebouwd direct naast ons andere project “Saalbach Suites”. In Saalbach Suites bevindt zich ook de receptie, de bar en het restaurant waar de gasten gebruik van kunnen maken. In gemeenschappelijk gebruik is ook de grote outdoor infinity pool en de wellness faciliteit in het naastgelegen Saalbach Suites. Met directe toegang tot de skipiste en de centrale ligging in het toeristisch zeer ontwikkelde skigebied van Saalbach- Hinterglemm, kan dit met recht een toplocatie worden genoemd. De typisch authentieke Oostenrijkse stijl gecombineerd met grote glas façades en volmaakte luxe, maakt Hideaway Saalbach Pool & Spa tot een absoluut high-end vakantiebestemming.

De suites zijn ruim met een vloeroppervlakte variërend van 66 m² tot 78 m² met een balkon met uitzicht op de skipiste of op het sprookjesachtige dal. De glas façades creëren een ruime living die toegang biedt tot het royale balkon, waardoor buiten en binnen naadloos in elkaar overlopen. De royale balkons variëren in vloeroppervlakte van 14 m² tot 30 m². Iedere suite heeft een luxe wellness badkamer met Finse sauna en een regendouche. Tevens zijn de meeste suites uitgevoerd meteen separaat toilet. Op het balkon bevindt zich de outdoor Spa. Daarnaast beschikt elke suite over een eigen parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarage.

Het gehele traject van oriëntatie tot oplevering van de suite wordt door ons begeleid. We geven graag uitgebreide informatie over de notaris, het koopproces, de hypotheek, verhuurmogelijkheden en de Oostenrijkse wet- en regelgeving inzake bouw en fiscaliteit. In het aankooptraject verstrekken wij duidelijke tekeningen en offertes, een opstelling van alle met de koop samenhangende kosten, hypotheekcalculaties etc. Vanzelfsprekend verzorgen wij de hypotheekaanvraag, zorgen ervoor dat de notaris de benodigde stukken krijgt en de inschrijving bij de Oostenrijkse belastingdienst.

Key facts
-20 exclusieve nieuwbouw wellness suites direct aan de skipiste in het skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
-270 kilometer piste, 70 moderne liften en 60 gezellige skihutten
-Verbinding via Viehhofen met het skigebied van Zell am See
-Elke suite is voorzien van een inhouse-wellness met een Finse sauna en een Spa op het terras
-Grote outdoor infinity pool met uitzicht op een adembenemend bergpanorama
-Elke suite beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage
-Bewezen en degelijk verhuur- en beheerconcept met uitstekende huurinkomsten en vrijwel volledige vrijstelling van Nederlandse box 3 belasting

Gegevens

Project ID372345

Prijs€ 619.900 - € 719.900

Aantal units 20

Woonoppervlakte 66 - 78m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Plaats Saalbach Hinterglemm

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Aangeboden door:

NextHome

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project