Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Alfaz Del Pi - El Albir

Alicante, Spanje

€ 475.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Modern resort met toeristische appartementen, 300 m van het strand in Albir, aan de Costa Blanca Noord. Op korte afstand van het resort is een brede waaier aan dagelijkse diensten, vrijetijdsbesteding en sportactiviteiten. Benidorm ligt slechts op korte afstand met de auto.Het resort is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd en zal worden gebouwd met milieuvriendelijke materialen. Na voltooiing zal het resort onder andere voorzien zijn van verschillende zwembaden, tennis- en paddelbanen, faciliteiten voor yoga en fitness, een sauna en een verwarmd binnenzwembad. Er zal ook een gemeenschaps- en amusementscentrum zijn voor alle bewoners. De grote tuinen zullen worden aangelegd met inheemse planten, bloemen en bomen, en zullen de appartementenblokken omringen.Om een ´groenere´ omgeving binnen het resort te bevorderen, worden de parkeerterreinen ondergronds aangelegd, met parkeerplaatsen voor e-parking, elk met een oplaadpunt, evenals een parkeer- en onderhoudsruimte voor fietsen. Dit gesloten resort van 30.000 m2 biedt ook een hoge mate van veiligheid, met 24 uur per dag videobewaking op de omtrek.De verschillende blokken omvatten appartementen op één of twee verdiepingen en penthouse-appartementen met een dakterras. De appartementen hebben een open woonkamer, eetkamer en keuken, met toegang tot een ruim terras of tuin, en zijn beschikbaar van 1 tot 5 slaapkamers. De hoofdslaapkamers hebben een eigen badkamer. Afhankelijk van de oriëntatie van het appartement, genieten sommige appartementen van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, terwijl andere het bergachtige landschap van het Sierra Helada-natuurpark zien.De appartementen zijn voorzien van volledig geïnstalleerde A/C, vloerverwarming, inbouwkasten, LED-verlichting, een wasruimte, evenals een berging en een parkeerplaats in de parkeergarage.Omdat deze appartementen zijn geclassificeerd als ‘toeristisch’, worden ze anders belast, en daarom vormen ze een geweldige investeringsmogelijkheid. Vraag uw adviseur voor meer details.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID373125

ID makelaarN-4685088

Prijs€ 475.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Alfaz Del Pi - El Albir

Land Spanje

Regio Alicante

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Medland Spanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning